Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Τοπαλούδης:Παρούσα στην δικαστική αίθουσα είναι και η Ελένη μας που γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1997

Ραγίζει καρδιές ο Γιάννης Τοπαλούδης:Παρούσα στην δικαστική αίθουσα είναι και η Ελένη μας που γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1997

Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται από χθες  η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Τοπαλούδη,  η οποία λιποθύμησε στη χθεσινή δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της κόρης της.

Σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης  σε απευθείας σύνδεση από το νοσοκομείο  είπε πως η σύζυγός του είναι πολύ καλύτερα  αν και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για   εξετάσεις.

"Ήταν μία πολύ δύσκολη μέρα η χθεσινή. Εγώ είχα σαν χαρακτήρας διαφορετική αντιμετώπιση και συμπεριφορά απέναντί τους. Η σύζυγός μου βγήκε σε κάποιο διάλειμμα, ζαλίστηκε και λιποθύμησε...Δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση όσο πιο ήρεμα και ήπια γινόταν...", τόνισε χαρακτηριστικά ενώ συγκινημένος και  με δάκρυα είπε πως:

"Παρούσα στην αίθουσα είναι και η Ελένη μας που γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1997 στις Σέρρες. Δυστυχώς έγινε αιώνια η ψυχική της διαμονή στην Ρόδο, γιατί κάποιοι έτσι το θέλησαν. Αλλά θα είναι παρούσα στις ψυχές και τις καρδιές μας".

Δείτε το video με όλα όσα είπε 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ