search-button
cross-out

Κορμός σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια

Κορμός σοκολάτας με Πασχαλινά κουλουράκια

Περίσσεψαν κουλουράκια από το Πάσχα; Μπορείς πολύ απλά να τα χρησιμοποιήσεις φτιάχνοντας έναν λαχταριστό κορμό!

Για 4-6 άτομα

  • 250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 250 γραμμάρια Πασχαλινά κουλουράκια
  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο

 

Στο κάδο του μίξερ και στη μεσαία σκάλα ανακατεύουμε το βούτυρο κομμένος σε κομμάτια και σε θερμοκρασία δωματίου με το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ομοιογενές μείγμα. Ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε.

Σπάμε τα κουλουράκια σε μικρά κομματάκια και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο υλικό. Ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε όλο το υλικό σε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σε σχήμα ρολού και το τοποθετούμε στην κατάψυξη να παγώσει για περίπου 3 ώρες. Διατηρείτε στην κατάψυξη.

Σερβίρεται κρύο.

 

 

Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Kids

Latest

zinapost.gr