search-button
cross-out

Το πιο εύκολο cheesecake

Το πιο εύκολο cheesecake

Θρυματίζουμε μπισκότα τύπου digestive και ριχνουμε λίγη κανέλα στο μπλεντερ,τα απλώνουμε σε ενα ταψάκι και ριχνουμε λιωμένη μαργαρίνη Στη συνέχεια είτε με το μίξερ είτε με σύρμα ανακατεύτουμε γιαυρτια dirollo με κρεμα γαλακτος, ζαχαρουχο,βανιλια και ζελατινες και το αφηνουμε στο ψυγείο να πήξει Μολις πήξει το βάζουμε πάνω στα μπισκότα και από πάνω απλώνουμε σε ολο το σκευος κομματάκια φράουλες…πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη κ έτοιμο..κρύο ειναι πεντανόστιμο

Τι χρειαζόμαστε:

Για τη βάση: 

2 πακέτα μπισκότα digestive

λίγη κανέλα

160 γρ μαργαρίνη

Για την κρέμα:

2,5 κεσεδάκια dirollo cottage (500 γρ)

2,5 κρέμες γάλακτος (500 γρ)

220 γρ ζαχαρουχο

7 φυλλα ζελατίνης των 10 γρ

1 βανίλια

2 κεσεδακια φραουλες

Πώς το κάνουμε:

Βάζετε στο μουλτι τα μπισκότα και ρίχνετε λίγη κανέλα,τα θρυματίζετε και τα απλώνετε στο ταψί. Από πάνω ρίχνετε τη λιωμένη μαργαρίνη και φροντίζετε να πάει παντού. Στη συνέχεια είτε στο μίξερ είτε με συρμα ανακατεύετε τα γιαούρτια, τις ζελατίνες, τη βανίλια, το ζαχαρούχο και την κρέμα γάλακτος. Τα αφήνετε 2-3 ώρες ψυγείο να πήξει και στη συνέχεια απλώνετε πάνω στα μπισκότα και ρίχνετε κομματάκια φράουλες. Πασπαλίζετε με λίγη ζάχαρη

Λίγα μυστικά ακόμα

Ζαχαρούχο μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο ή λίγο λιγότερο. Δοκιμάστε.

Τις ζελατίνες τις βάζετε αρχικά σε κρύο νερό να μαλακώσουν, τις στραγγίζετε και στη συνέχεια τις λιώνετε σε πολύ πολύ λίγο καυτό νερό και μετά τις ρίχνετε για ανακάτεμα.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Cooking

Latest

zinapost.gr