search-button
cross-out

Η αληθινή ιστορία της… “Αθηναίας πεθεράς”, Καίτης Γαρμπή!

Η αληθινή ιστορία της… “Αθηναίας πεθεράς”, Καίτης Γαρμπή!

Η ιστορία της “Αθηναίας Πεθεράς”, που αναμένεται σύντομα να προβληθεί σε επανάληψη από το Μεγάλο Κανάλι,  είχε άρωμα Περιφέρειας, της περιφέρειας του Αιγάλεω. Η πρωταγωνίστρια Καίτη Γαρμπή και ο σεναριογράφος Κωνσταντίνος Ρόδης κατάγονται από το Αιγάλεω,  αποδεικνύοντας πως η συγκεκριμένη περιοχή,  που ακόμη και σήμερα έχει άρωμα Περιφέρειας, γεννάει ταλέντα και προσωπικότητες.

Σύμφωνα το ρεπορτάζ των Periferiaristas ο Ρόδης, που τότε ήταν μόλις 19 ετών και δευτεροετής φοιτητής της Παντείου , πρότεινε από την αρχή για το συγκεκριμένο ρόλο την Καίτη Γαρμπή, γιατί αυτήν είχε στο μυαλό του όταν το έγραφε. Τότε τα ΜΜΕ τον παρουσίαζαν ως φαν της Καίτης, που με αυτή την ιδιότητα έγραψε το σενάριο κι έτσι «προωθήθηκε» η όλη ιστορία προς τα έξω. Βέβαια δεν ίσχυε κάτι τέτοιο , καθώς ο Κωνσταντίνος όχι μόνο είχε ήδη αποφασίσει να ασχοληθεί ενεργά επαγγελματικά με το χώρο, αλλά σπούδαζε κιόλας συγγραφή σεναρίου εκείνη την εποχή , ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά μπήκε στη δραματική σχολή «ΙΑΣΜΟΣ-Β.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ», από την οποία αποφοίτησε το 2010.

Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και ο Ρόδης πρωταγωνίστησε στο θέατρο  την τηλεόραση,  και το ραδιόφωνο, ενώ έγραψε και το πρώτο του βιβλίο-audiobook. Δε συναντήθηκε ποτέ ξανά με την Καίτη Γαρμπή ούτε επαγγελματικά, ούτε τυχαία κοινωνικά. Η συνεργασία τους όμως  στέφθηκε με επιτυχία και αρμονική  συνεργασία  , καθώς τότε  ήταν η τελευταία φορά που οι «Επτά Θανάσιμες Πεθερές» ξεπερνούσαν το Λάκη Λαζόπουλο σε τηλεθέαση στη μάχη της Τρίτης.

Για την ιστορία να σημειωθεί πως ακόμη και σήμερα η «Αθηναία Πεθερά»¨έχει τα περισσότερα views στο YOUTUBE από κάθε άλλη «Θανάσιμη Πεθερά».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

ΜasterChef:  Ποιος θα είναι, τελικά, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Videos

ΜasterChef: Ποιος θα είναι, τελικά, ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Στις φυλακές της Θήβας η Ρoύλα Πισπιρίγκου: Τι δεν της επέτρεψαν να πάρει μαζί της και ποια η αντίδρασή της;
Videos

Στις φυλακές της Θήβας η Ρoύλα Πισπιρίγκου: Τι δεν της επέτρεψαν να πάρει μαζί της και ποια η αντίδρασή της;

Καρέ – καρέ η δράση της συμμορίας που εισέβαλλε σε καταστήματα και ξάφριζε κινητά τηλέφωνα-Πως εξαπατούσαν τους πολίτες
Videos

Καρέ – καρέ η δράση της συμμορίας που εισέβαλλε σε καταστήματα και ξάφριζε κινητά τηλέφωνα-Πως εξαπατούσαν τους πολίτες

Θρίλερ στο Ελληνικό-Το γραπτό μήνυμα που άφησε η αστυνομία στην πόρτα του σπιτιού της οικογένειας
Videos

Θρίλερ στο Ελληνικό-Το γραπτό μήνυμα που άφησε η αστυνομία στην πόρτα του σπιτιού της οικογένειας

Υπόθεση Ελληνικού:  Τι συνέβη 10 μέρες μετά τον θάνατό της Βέρας και ο ρόλος της άγνωστης ξανθιάς γυναίκας
Videos

Υπόθεση Ελληνικού: Τι συνέβη 10 μέρες μετά τον θάνατό της Βέρας και ο ρόλος της άγνωστης ξανθιάς γυναίκας

Ζήνα Κουτσελίνη: Δείτε την εντυπωσιακή  αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!
Lifestyle

Ζήνα Κουτσελίνη: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Οδύνη στο  τελευταίο αντίο στην 52χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της – «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε» λέει ο παππούς του
Ελλάδα

Οδύνη στο τελευταίο αντίο στην 52χρονη που δολοφονήθηκε από τον γιο της – «Θέλω να τον ρωτήσω γιατί το έκανε» λέει ο παππούς του

Λάρισα: Η κυνική ομολογία του 21χρονου και η ψυχραιμία του μετά το έγκλημα – Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά του αφού σκότωσε τη μητέρα του
Ελλάδα

Λάρισα: Η κυνική ομολογία του 21χρονου και η ψυχραιμία του μετά το έγκλημα – Έβγαλε βόλτα τα σκυλιά του αφού σκότωσε τη μητέρα του

zinapost.gr