“Έπαθα πλάκα όταν έφαγα μυρμήγκια!”

Θυμάμαι το πιάτο που έφαγα στον Ατάλα, τα μυρμήγκια. Είχε ενδιαφέρον γιατί όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο ένα τόσο δα μυρμήγκι σερβιρισμένο πάνω σε ένα κομματάκι ανανά είχε απίστευτη γεύση από λουίζα και μελισσόχορτο. Έπαθα πλάκα! Μάλιστα έμαθα πως τα μυρμήγκια οι ιθαγενείς του Αμαζονίου τα χρησιμοποιούν ως μπαχαρικό. Επειδή στην περιοχή δεν ευδοκιμούν τα λεμόνια και τα ξινά φρούτα αποξηραίνουν τα μυρμήγκια και τα ρίχνουν πάνω από το ψάρι.
Αυτό αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο Big Fish ο σεφ Ανδρέας Λαγός.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.




















