search-button
cross-out

Niko-Polis Blog:Χρήστος Χολίδης: Γιατί έκανε ταξίδι- αστραπή στη Γερμανία;

Niko-Polis Blog:Χρήστος Χολίδης: Γιατί έκανε ταξίδι- αστραπή στη Γερμανία;

Ο Νίκος Γεωργιάδης γράφει:

Έχοντας περάσει έναν άκρως επιτυχημένο χειμώνα στη Θεσσαλονίκη και λίγο πριν από τη δυναμική επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, ο Χρήστος Χολίδης ταξίδεψε το Σάββατο στη Φρανκφούρτη μαζί με τον Βασίλη Καρρά για να τραγουδήσουν μαζί για τους Έλληνες ομογενείς.

Η συναυλία τους το ίδιο βράδυ στο Greek Culture Center ήταν φυσικά sold out, με -σχεδόν- 2000 άτομα να αποθεώνουν κυριολεκτικά τους δύο καλλιτέχνες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Μαζί με τον Χρήστο ήταν και η αδερφή του, Χριστίνα, με την οποία είναι πολύ δεμένος και τον συνοδεύει σχεδόν πάντα στα ταξίδια του στο εξωτερικό.

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άκρως δημιουργικές για τον Χρήστο Χολίδη αφού εκτός από τις πρόβες του στο ανακαινισμένο Frangelico της Παραλιακής, θα κάνει και -εντυπωσιακά, όπως μαθαίνουμε- γυρίσματα για το κλιπ του νέου τραγουδιού “Εγώ για σένα” που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από τη Minos EMI σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου (άκουσέ το εδώ

Όλο το περιεχόμενο του NikoPolis Blog αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται το δικαίωμα αναπαραγωγής, αντιγραφής, ή και εκμετάλλευσης εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου της ανάρτησης, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του entertv.gr.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Ελλάδα

Latest

zinapost.gr