search-button
cross-out

Ελένη Φουρέιρα Aν έβλεπα την Τάμτα θα της έλεγα…(Video)

Ελένη Φουρέιρα  Aν έβλεπα την Τάμτα θα της έλεγα…(Video)

Για το μέλλον του show του Open στο οποίο είχε ανακοινωθεί ότι θα πάρει μέρος και δεν είναι άλλο από το La Banda, αλλά και για την Eurovision μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα εκπομπής.

«Αν την έβλεπα θα της έλεγα να το κάνει με τρέλα γιατί είναι μια πολύ ωραία εμπειρία, είναι μια πολύ έμπειρη καλλιτέχνις, είναι φοβερή η φωνή της, εμένα μ’ αρέσει πάρα πολύ! Πάντα μου άρεσε σαν ιδέα και να το σκεφτεί και με την Ελλάδα και με την Κύπρο», είπε στον Γρηγόρη Μπάκα και την κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» σχετικά με τις φήμες που θέλουν την Τάμτα να εκπροσωπεί την Κύπρο στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ.

Στη συνέχεια, μίλησε για πρώτη φορά και για το φημολογούμενο τέλος του La Banda. «Το La Banda είναι ένα πολύ διαφορετικό project και απαιτεί ένα συγκεκριμένο είδος. Δηλαδή, είναι pop, θέλει μόνο άντρες και συγκεκριμένες ηλικίες. Οπότε σε μια χώρα 10 εκατομμυρίων όπως είναι η Ελλάδα, πόσα αγόρια από 14 έως 24 τραγουδάνε pop; Οι συμμετοχές δεν μπορεί να είναι ίδιες όπως είναι με ένα άλλο talent show που είναι ανοιχτό σε όλα τα είδη. Τώρα νομίζω ότι δεν έχει “κοπεί” κάτι, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια, ξέρω ότι έχει μεταφερθεί. Δεν το βρίσκω και κακό. Είναι καλύτερα κάποια πράγματα να γίνονται τη σωστή στιγμή αν είναι να γίνει, όποτε γίνει», είπε από τη Λάρισα, όπου άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr