search-button
cross-out

H καθαρίστρια και μητέρα 13 παιδιών που πλαστογράφησε το απολυτήριο της και απειλείται με φυλάκιση: Δεν πλαστογράφησα για να γίνω γιατρός αλλά για καθαρίστρια

H καθαρίστρια  και μητέρα 13 παιδιών που πλαστογράφησε το απολυτήριο της και απειλείται με φυλάκιση: Δεν πλαστογράφησα για να γίνω γιατρός αλλά για καθαρίστρια

Η 50χρονη  καθαρίστρια  που πλαστογράφησε την ημερομηνία στο απολυτήριο της από το δημοτικό  και καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκιση, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το έκανε αυτό.

Η γυναίκα σε ζωντανή σύνδεση παρέα με τον σύζυγο της μίλησσαν στις “Αλήθειες με τη Ζήνα” για όσα έχουν συμβεί και για τον  φόβο  και την στεναχώρια  που βιώνουν πλέον  τα 13 παιδιά τους.

“Δεν πλαστογράφησα για να γίνω γιατρός αλλά για καθαρίστρια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Φοβάμαι μήπως μπω φυλακή και τα παιδιά μου στενοχωριούνται”, τόνισε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Δείτε το video


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr