search-button
cross-out

Δημήτρης Σταρόβας: Με τον Ευθύμη Ζησάκη ό, τι έγινε, έγινε. Τελείωσε!

Δημήτρης Σταρόβας:  Με τον Ευθύμη Ζησάκη ό, τι έγινε, έγινε. Τελείωσε!

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου  και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε ο Δημήτρης Σταρόβας και μίλησε για όλα.

Είστε αντικειμενικός απέναντι στον Ευθύμη Ζησάκη, ο οποίος ήταν να είναι φέτος μαζί σας στο «Toc Toc», αλλά συνέβη ό,τι συνέβη;  Μάλιστα, είχατε πει πως «με εκνευρίζουν οι φυγόπονοι άνθρωποι που μεταθέτουν τις ευθύνες…».
Ναι, είμαι αντικειμενικός. Ό,τι έγινε έγινε. Τελείωσε! Να σου πω και κάτι; Δεν δικαιούμαι να μιλάω! Δεν είμαι κι ο πιο συνεπής άνθρωπος στον κόσμο, αλλά έχω την αίσθηση του δικαίου. Επίσης, σιχαίνομαι τα κουτσομπολιά, τα «σου ‘πα» και τα «μου ‘πες». Είναι για άλλους αυτά. Έκανε τις επιλογές του, ok, τέλος. Ελπίζω να πάει καλά στο παιχνίδι αυτό. Είμαι άνθρωπος που ό,τι αισθάνεται το λέει. Φυσικά και θα τον κρίνω αντικειμενικά. Αν μου το κόψεις αυτό ή με λογοκρίνεις, θα σηκωθώ και θα φύγω. Απλά, δεν προσβάλλω ποτέ. Μπορεί να κάνω πίσω και να μην υπερβάλλω στην κριτική μου. Αυτό ναι, θα το κάνω. Δεν θέλω να θίξω, ούτε να πληγώσω. Είπαμε, παιχνίδι είναι, την πλάκα μας κάνουμε. Ας μην τα παίρνουμε κι όλα στα σοβαρά.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr