search-button
cross-out

H Βίκυ Καγιά για το unfollow που της έκανε η Έλενα Χριστοπούλου: Μπορεί να μη με συμπαθεί …Άμα δεν με συμπαθεί τι να κάνω;

H Βίκυ Καγιά για το unfollow που της έκανε η Έλενα Χριστοπούλου: Μπορεί να μη με συμπαθεί …Άμα δεν με συμπαθεί τι να κάνω;

Η Βίκυ Καγιά ήταν η σημερινή καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο “Πρωινό” μέσω ζωντανής σύνδεσης στο skype.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση της Φαίης για το unfollow που της έκανε στο instagram η Έλενα Χριστοπούλου.

“Αυτό δεν μου αρέσει γιατί ψέματα δεν θέλω να λέω. Ξαφνικά ένα ωραίο πρωί να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου λένε “Βίκυ έχει συμβεί αυτό”. Ξαφνικά βρίσκομαι σε μία αντιπαράθεση στην οποία δεν έχω πάρει ουσιαστικά μέρος, άρα δεν θεωρείται αντιπαράθεση. Εγώ είμαι απλός παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω. Δεν έχω κάτι κακό να πω…Από την άλλη, αν κάποιος θέλει στη συγκεκριμένη περίπτωση να με κάνει unfollow, έχει κάθε δικαίωμα γιατί πολύ πιθανό να μη με συμπαθεί. Εγώ δεν μπορώ να νιώσω άσχημα γι’ αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω σκεφτεί να πάρω τηλέφωνο γιατί ποτέ δεν είχαμε μια τέτοια φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση σαν γνωστές χρόνια, η οποία μέσα στο GNTM έγινε λίγο πιο ζεστή. Δεν σου κρύβω ότι είχαμε πάρα πολύ ωραίες στιγμές και γελάγαμε στα γυρίσματα, αγαπημένες στιγμές μεταξύ μας. Τώρα, τι έχει προκύψει, για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό, ειλικρινά δεν ξέρω να σου πω…”, τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ.

Δείτε όλα όσα είπε στο video


Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr