search-button
cross-out

Ο κορωνοϊός ακύρωσε την εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο -Δεν θα τη δούμε ως Μαρία Κάλλας

Τη μεταμόρφωση της Μόνικα Μπελούτσι σε Μαρία Κάλλας δεν θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φιλοθεάμον κοινό στο Ηρώδειο, τουλάχιστον στα τέλη Σεπτεμβρίου, όπως είχε προγραμματιστεί.
Ο κορωνοϊός ακύρωσε την εμφάνιση της Μόνικα Μπελούτσι στο Ηρώδειο -Δεν θα τη δούμε ως Μαρία Κάλλας

Η ανακοίνωση αναστολής όλων των υπαίθριων θεατρικών παραστάσεων, από την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε ο υφ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, έχει ως αποτέλεσμα να ανασταλούν και οι τρεις παραστάσεις της Μόνικας Μπελούτσι που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου και έγιναν sold out.

Η Μόνικα Μπελούτσι, μία από τις διασημότερες και ωραιότερες σταρ του παγκόσμιου κινηματογράφου, θα ανέβαινε για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή ερμηνεύοντας επιστολές και αναμνήσεις της Μαρίας Κάλλας, υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Τομ Βολφ. Μάλιστα, λόγω της μεγάλης ζήτησης, το ΚΑΣ είχε εγκρίνει την προσθήκη μιας επιπλέον βραδιάς προκειμένου οι Ελληνες θεατές να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την σταρ.
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Events

Latest

zinapost.gr