search-button
cross-out

Κορονοϊός στην Αττική: Αυτοί είναι οι Δήμοι με τα περισσότερα κρούσματα

Ποιοι Δήμοι της Αττικής έχουν τα περισσότερα κρούσματα – Οι δραστηριότητες που δεν θα σταματήσουν στην ελληνική επικράτεια παρά τα αυστηρά μέτρα
Κορονοϊός στην Αττική: Αυτοί είναι οι Δήμοι με τα περισσότερα κρούσματα

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το Star, Περιστέρι, Πετρούπολη και Ίλιον ανησυχούν πολύ την κυβέρνηση και τους επιστήμονες, καθώς – με βάση τα καινούργια στοιχεία – εκεί έχουμε και τα περισσότερα κρούσματα.

Δύσκολη είναι και η κατάσταση και στον Δήμο Αθηναίων ενώ «κόκκινες γειτονιές» είναι η Πατησίων, η πλατεία Κυψέλης και το Μοναστηράκι.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Παρασκευή (30/10) αναμένεται να ανακοινωθούν νέα σκληρά μέτρα προκειμένου να αποφευχθεί το lockdown στην Αττική, σε κάθε περίπτωση όμως δύο δραστηριότητες δε θα σταματήσουν ούτε στο Λεκανοπέδιο ούτε πουθενά:

Το λιανεμπόριο – και όχι μόνο για την οικονομία – αλλά και γιατί έχει τα λιγότερα κρούσματα. Οι μικρομεσαίοι καταστηματάρχες φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων.
Τα σχολεία. Αυτή τη στιγμή δε λειτουργούν 353 μονάδες ή τμήματα σε σύνολο 14.000 σχολείων. Κι αυτά κυρίως γιατί ασθένησαν ή είναι σε καραντίνα εκπαιδευτικοί.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr