search-button
cross-out

Τροχαίο σοκ στο Βραχάτι με νεκρή μια 23χρονη – Εκοψαν όλο το ΙΧ για να την απεγκλωβίσουν [εικόνες – βίντεο]

Σοκαριστικό τροχαίο στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο Βραχάτι Κορινθίας. Μια κοπέλα έχασε τη ζωή της
Τροχαίο σοκ στο Βραχάτι με νεκρή μια 23χρονη – Εκοψαν όλο το ΙΧ για να την απεγκλωβίσουν [εικόνες – βίντεο]

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με μια 23χρονη κοπέλα νεκρή και μια 24χρονη σοβαρά τραυματισμένη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου στο Βραχάτι Κορινθίας.

Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε ένα μικρό ΙΧ το οποίο στις 1:30 τα ξημερώματα εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε κολώνα, όπως αναφάρει και το korinthos tv.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 24χρονη και στο οποίο επέβαινε η 23χρονη εξετράπη, για άγνωστους ακόμα λόγους, από την πορεία του.

Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που κατάφεραν έπειτα από αγωνιώδεις προσπάθειες να απεγκλωβίσουν οδηγό-συνοδηγό και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών η μια γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και κατέληξε, η άλλη γυναίκα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.

Δείτε τις εικόνες

Κόρινθος
Κόρινθος
Κόρινθος
κόρινθοπς

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr