search-button
cross-out

MasterChef – Διονύσης: Αν δεν υπήρχε η καραντίνα, ίσως να μην έμπαινα στον διαγωνισμό

Ο φιναλίστ του MasterChef, Διονύσης Σαρακίνης μίλησε για όλα
MasterChef – Διονύσης: Αν δεν υπήρχε η καραντίνα, ίσως να μην έμπαινα στον διαγωνισμό

Μια απολαυστική κουβέντα με πολύ χιούμορ παρέα με τον 2ο φιναλίστ του ΜasterChef5  Διονύση Σαρακίνη και τους αξιολάτρευτους γονείς του, είδαμε το μεσημέρι της Τρίτης στις Αλήθειες με τη Ζήνα.

Η ξεχωριστή εμπειρία της συμμετοχής του 29χρονου Διονύση  στο διαγωνισμό μαγειρικής που καθηλώνει 5 χρόνια τώρα το πανελλήνιο από τον οποίο ξεχώρισε φτάνοντας στον τελικό  και το ειδύλλιο που γεννήθηκε με τη συμπαίκτρια του, Ανούς!

“Σίγουρα δε μετανιώνω για το ότι αποφάσισα να μπω στο παιχνίδι. Σε εμένα όπως και σε άλλα παιδιά έπαιξε ρόλο η καραντίνα που υπήρχε. Δε νομίζω να έμπαινα στο παιχνίδι αν δεν υπήρχε καραντίνα. Δεν το λέω με κακία όλο αυτό. Το σέβομαι όλο αυτό και σας ευχαριστώ. Ίσως να μην έμπαινα στον διαγωνισμό. Η ζωή μου ήταν ενδιαφέρουσα πριν μπω, αλλά ότι γίνεται είναι για κάποιο σκοπό, δεν μετανιώνω ίσως να πήγαινα μια βόλτα στην Θεσσαλονίκη και να γνώριζα την Ανούς”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr