search-button
cross-out

Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος – «Κοιμόταν και όρμηξα πάνω της, την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού…»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση του δράστη - Το θύμα κλειδωνόταν συχνά σε δωμάτια του σπιτιού, γιατί φοβόταν για τη ζωή του - «Η αστυνομία άκουγε από το τηλέφωνο τον τσακωμό στο διπλανό σπίτι» -
Δάφνη: Στον ανακριτή σήμερα ο συζυγοκτόνος – «Κοιμόταν και όρμηξα πάνω της, την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού…»

Στον 12ο τακτικό ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο συζυγοκτόνος της Δάφνης προκειμένου να απολογηθεί για την δολοφονία της γυναίκας του.

Σε βάρος του 39χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Μετά το πέρας της απολογίας ανακριτής και εισαγγελέας θα αποσυρθούν σε διάσκεψη για να αποφασίσουν εάν ο κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί.

Tην ίδια ώρα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα της Δάφνης έρχονται στο φως από την κατάθεση του συζυγοκτόνου στην αστυνομία. Φαίνεται λοιπόν ότι η άτυχη γυναίκα αντιστάθηκε και πάλεψε για να αποτρέψει το μοιραίο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΟΡΕΝ, με βάση τα όσα ανέφερε στους αστυνομικούς ο δράστης, σκότωσε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, και μάλιστα την ώρα που κοιμόταν. Φαίνεται ότι η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί και πάλεψε για τη ζωή της, όμως ο συζυγοκτόνος ήταν πολύ πιο δυνατός από αυτήν και τελικά δεν τα κατάφερε.

Χαρακτηριστικά, ο γυναικοκτόνος αναφέρει, «κοιμόταν ανάσκελα και όρμηξα πάνω της. Την κάρφωσα με τη μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Θυμάμαι ότι ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει. Και τότε εγώ τής έκλεισα το στόμα. Πρόλαβε να με δαγκώσει. Τότε τράβηξα προς τα έξω το μαχαίρι και την κάρφωσα άλλη μία φορά με τον ίδιο τρόπο. Με τα δυο μου χέρια τής έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Όταν σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει σηκώθηκα από πάνω της».

Το πλέον σοκαριστικό που προκύπτει από τα όσα είπε στους αστυνομικούς είναι ότι η γυναίκα αρκετά συχνά κλειδωνόταν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού γιατί τον φοβόταν. Εκείνος, μάλιστα μετά από παρότρυνση, όπως ισχυρίζεται, τρίτου προσώπου, πήρε όλα τα κλειδιά από τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού, ακριβώς για να μην μπορεί η γυναίκα να κλειδωθεί
και να ξεφύγει από αυτόν. Χαρακτηριστικά, αναφέρει σε κάποιο άλλο σημείο: «Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη, καθώς είχα βγάλει τα κλειδιά από τις πόρτες για να μην μπορεί να ξανακλειδωθεί μέσα».

Οι αστυνομικοί άκουγαν τις φωνές

Εν τω μεταξύ, πολύ συχνούς τσακωμούς ανάμεσα στο ζευγάρι και ένταση την τελευταία διετία, περιέγραψε η γειτόνισσα της 31χρονης που δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στην περιοχή της Δάφνης, της οποίας η καταγγελία στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία αγνοήθηκε.

Η Σύλβια Μουρούτη μίλησε χθες στο OPEN και περιέγραψε τα επεισόδια ανάμεσα στο ζευγάρι, ενώ αναφέρθηκε και στην ημέρα που κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια μέσω των social media, οι αστυνομικοί, αν και έφτασαν στο σημείο μετά την καταγγελία της, αγνόησαν το περιστατικό και έφυγαν χωρίς να επιχειρήσουν να ανέβουν στο σπίτι.

«Πρακτικά υπήρχαν πάρα πολλοί τσακωμοί. Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι τα δύο τελευταία έτη. Άκουσα πολύ θόρυβο, πολύ ξύλο και επειδή την άκουσα να ζητάει βοήθεια κάλεσα την Άμεση Δράση. Από το τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν ότι το περιπολικό θα έρθει σε 25 λεπτά. Ωστόσο επειδή η ένταση του τσακωμού ήταν μεγάλη, ζήτησα από την τηλεφωνήτρια να ακούσει από το δικό μου τηλέφωνο τι γινόταν στο διπλανό σπίτι. Απευθείας μου είπαν να δώσω τα στοιχεία και ότι έρχονται άμεσα», είπε η Σύλβια Μουρούτη.

Μέσα στα επόμενα λεπτά οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο έφυγαν χωρίς να επέμβουν. «Οι αστυνομικοί άνοιξαν τα παράθυρο και έφυγαν. Βγήκα στο μπαλκόνι και περίμενα μήπως χτυπήσουν το θυροτηλέφωνο να τους ανοίξω. Στην αρχή πίστεψα ότι θα έκαναν μια γύρα στην περιοχή γιατί ενοχλούσε το αυτοκίνητο. Διαψεύστηκα, δυστυχώς όμως. Αυτοί έφυγαν χωρίς να ανέβουν στο σπίτι», τόνισε η γειτόνισσα της άτυχης 31χρονης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Πατέρας δικάστηκε και αθωώθηκε γιατί… αποκοιμήθηκε δίπλα στην 9χρονη κόρη του, τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του
Ελλάδα

Πατέρας δικάστηκε και αθωώθηκε γιατί… αποκοιμήθηκε δίπλα στην 9χρονη κόρη του, τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του

Ηλίας Βρεττός: Αποκαλύπτει για ποιον λόγο νοίκιασε ιδιωτικό αεροπλάνο!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ηλίας Βρεττός: Αποκαλύπτει για ποιον λόγο νοίκιασε ιδιωτικό αεροπλάνο!

Αίγιο: Το θύμα είχε διώξει τον Ιταλό από το σπίτι κι εκείνος δεν έφευγε – Τι δείχνουν τα ευρήματα
Ελλάδα

Αίγιο: Το θύμα είχε διώξει τον Ιταλό από το σπίτι κι εκείνος δεν έφευγε – Τι δείχνουν τα ευρήματα

Σοκ από την άγρια δολοφονία 54χρονης και του 26χρονου γιου της στο Αίγιο: Ο Ολύμπιος ήταν πολύ καλό παιδί και αγαπούσε πολύ τη μάνα του…Πριν λίγες μέρες μου είχε πει…
Videos

Σοκ από την άγρια δολοφονία 54χρονης και του 26χρονου γιου της στο Αίγιο: Ο Ολύμπιος ήταν πολύ καλό παιδί και αγαπούσε πολύ τη μάνα του…Πριν λίγες μέρες μου είχε πει…

«Κρίνο & Αγκάθι»: Ένας έρωτας που δεν έπρεπε ποτέ να ανθίσει
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Κρίνο & Αγκάθι»: Ένας έρωτας που δεν έπρεπε ποτέ να ανθίσει

Εργατικό δυστύχημα στη Σίνδο: Νεκρή 56χρονη που εργαζόταν σε βιομηχανικά πλυντήρια – Εγκλωβίστηκε σε ένα από τα μηχανήματα
Ελλάδα

Εργατικό δυστύχημα στη Σίνδο: Νεκρή 56χρονη που εργαζόταν σε βιομηχανικά πλυντήρια – Εγκλωβίστηκε σε ένα από τα μηχανήματα

«Μαμά-δες» – Σήμερα  παρουσιάστρια μια αγαπημένη ηθοποιός…
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Μαμά-δες» – Σήμερα παρουσιάστρια μια αγαπημένη ηθοποιός…

Καταδικάστηκε ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή της πρεσβυτέρας – «Έχεις τελειώσει»
Ελλάδα

Καταδικάστηκε ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή της πρεσβυτέρας – «Έχεις τελειώσει»

zinapost.gr