search-button
cross-out

Ολη η ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων που δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε – Οι αναρτήσεις της

Ολη η τραγική ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων μέσα από τις αναρτήσεις της. Πέθανε τελικά στον Ευαγγελισμό. Παρέμβαση Εισαγγελέα για την υπόθεση.
Ολη η ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων που δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε – Οι αναρτήσεις της

Η γυναίκα που βρήκε τον θάνατο από κορονοϊό, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, διαγνώσθηκε θετική στον κορονοϊό στις 13 Αυγούστου. Η ίδια, που υπογράφει στα social media ως Ziggy Charlie αν και το πραγματικό της όνομα είναι Αντιγόνη Πανταζή, δεν πίστευε στον ιό, ούτε φυσικά στα εμβόλια, αν και αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία της και δεν έδωσε μεγάλη σημασία. Για την ακρίβεια δεν έδωσε καθόλου σημασία, αφού την ίδια ημέρα έγραφε, ότι υπέστη διπλό χτύπημα:

Πρώτον ότι διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, αλλά όπως σημείωνε “όχι ότι θα πεθάνουμε κιόλας. Απλά γραφειοκρατία, ταλαιπωρία, ελαφρύ φαγητό και καραντίνα. Το σεξ κομμένο”, χαριτολογούσε. Αυτό που την ενοχλούσε περισσότερο ήταν ότι ο σκύλος της ήταν άρρωστος και δεν θα έβγαζε την εβδομάδα.

“Το Ρεξάκι δεν την παλεύει άλλο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει γίνει αγγελούδι”, έγραφε στα social media. Αυτό ήταν που την απασχολούσε και το θεωρούσε πολύ πιο βαρύ και σημαντικό. Η ίδια δεν είχε συναίσθηση της σοβαρότητας της μόλυνσης για αυτό και έγραφε απευθυνόμενη στον Ρεξ, “ας ζούσες εσύ και ας περνούσα εγώ 10 κόβιντ”…

Ολη η ιστορία της αρνήτριας των εμβολίων που δεν ήθελε να διασωληνωθεί και πέθανε - Οι αναρτήσεις της

Η κατάσταση της υγείας της όμως σε λίγες ημέρες παρουσιάζει υποτροπή και οι γιατροί ζητούν να την διασωληνώσουν. Η ίδια αρνείται και κάνει έκκληση για βοήθεια: “Βοήθεια με διασωληνώνουν ενάντια στη θέλησή μου”, γράφει και αναφέρει και τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς της, καθώς και το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται.

Ενημερώστε όποιον μπορεί να βοηθήσει και όσοι την ακολουθούν και συμφωνούν με τις απόψεις της, ενημερώνουν δικηγόρους που κάνουν καριέρα βοηθώντας ασθενείς αρνητές του κορονοϊού και των εμβολίων.

arnitria

Αργότερα η κατάσταση σοβαρεύει. Η ίδια γράφει ότι ο γιατρός- γράφει το όνομα Σταθάκος- της είπε ότι δεν τον νοιάζει τι λένε οι δικηγόροι και οι αντιεμβολιαστές και ότι πρέπει να διασωληνωθεί γιατί θα πεθάνει. Και ότι θα της φέρει χαρτί να υπογράψει. Ηδη στα social media εκδηλώνονται αντιδράσεις και οι Νίκος Πόντικας και Δημήτρης Αντωνιάδης– εικάζεται ότι είναι δικηγόροι- διαμαρτύρονται.

“Σε ασθενή με αεριομετρικά σε καλή κατάσταση είναι ανήκουστο να απειλούν με διασωλήνωση. Πού το ξέρουν ότι θα χρειαστεί, γράφουν και φυσικά τώρα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στην Δικαιοσύνη. Έχουμε μάτια και αυτά παντού”, ισχυρίζονται.

arnitria

Τελικώς αποφασίστηκε και προχώρησε η διασωλήνωση και λίγο μετά και οι δικοί της άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι τα πράγματα είναι σοβαρά. Παρ΄όλα αυτά επιμένουν στις ψεκασμένες απόψεις τους και αντιδρούν στις συμβουλές των γιατρών που την παρακολουθούν.

Ο Αλέξανδρος Μιρμίρογλου που εμφανίζεται σαν σύζυγός της ή σύντροφός της, αναζητά έναν εντατικολόγο ή πνευμονολόγο.

arnitria

Ο ίδιος αυτός άνθρωπος λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώνει τον θάνατό της χωρίς και πάλι να έχει επίγνωση του κινδύνου του κορονοϊού και χωρίς να αντιλαμβάνεται ακόμα ότι η άρνηση των εμβολίων και της σωστής θεραπείας, πιθανώς οδήγησε την σύντροφό του στον θάνατο. Πάλεψε σαν θεριό για τα πιστεύω της, γράφει αυτός και θρηνεί για την απώλειά της.

Σήμερα αυτός ο άγγελος, ο δικό μου άγγελος, το κορίτσι μου- γράφει- πέταξε από την αγκαλιά μου για τους ουρανούς. Ούτε κουβέντα φυσικά για τα εμβόλια που σώζουν ζωές.

arintria

Τώρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη. Η έρευνα, την οποία θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γεώργιος Νούλης, θα στραφεί κατά εκείνων των προσώπων που απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς. Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι θανατηφόρος έκθεση, ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Αντίθετα, η εισαγγελική παρέμβαση δεν αφορά τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, ζητώντας ακόμη και εισαγγελική παραγγελία για να διασωληνώσουν την ασθενή.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr