search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί της Ιωάννας – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η τρίτη συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στις 20 Μάϊου 2020, με δικαστές και ενόρκους να συνεχίζουν την εξέταση μαρτύρων στην υπόθεση.
Επίθεση με βιτριόλι: Καταθέτουν σήμερα οι γιατροί της Ιωάννας – Τι θα γίνει με τον 40χρονο

Εκτός απροόπτου, σήμερα,  είναι προγραμματισμένες οι καταθέσεις των γιατρών που περιέθαλψαν την Ιωάννα και έδωσαν τιτάνια «μάχη» για να αποτρέψουν τον κίνδυνο για τη ζωή της από την τεράστια ποσότητα του θειικού οξέος που εκτόξευσε πάνω της η 36χρονη κατηγορούμενη.

Ανάμεσα στους γιατρούς που έχουν κληθεί να καταθέσουν βρίσκεται και η Μαρία Καλοφώνου , Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή και αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έδωσαν «μάχη» προκειμένου η 35χρονη γυναίκα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε.

Η κυρία Καλοφώνου από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για τον αγώνα που θα χρειαστεί να δώσει η Ιωάννα προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα της και να επουλωθούν οι πληγές της.

Τι θα γίνει με τον 40χρονο
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η προσέλευση ή μη στο ακροατήριο του 40χρονου άνδρα ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη και φέρεται να αποτέλεσε το λόγο της εμμονής της με την Ιωάννα.

click4more: Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Το στρες της έχει αρχίσει να έχει επιπτώσεις και στο δέρμα της»
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 40χρόνος μετά την «εμπλοκή» του στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα, άλλαξε εντελώς τη ζωή του, καθώς, βρέθηκε στο «μάτι» του κυκλώνα άθελα του. Αυτό τον σόκαρε και τον πίεσε ψυχολογικά με αποτέλεσμα για μεγάλα χρονικά διαστήματα να βρίσκεται εκτός Αθηνών, προσπαθώντας να κάνει μία νέα αρχή,τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το εάν θα εμφανιστεί στο δικαστήριο παραμένει σε κάθε περίπτωση ένα μεγάλο ερωτηματικό. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι στις δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του δικαστηρίου, όταν εκφωνήθηκε το όνομα του, δεν έδωσε το «παρών».

«Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ»
Σε κάθε περίπτωση,  η Ιωάννα έχει πει στην κατάθεσή της ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και πως η μόνη επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook, που το έκανε αποδεκτό  τον Νοέμβριο του 2018.

Στη συνέχεια τον διέγραψε, επειδή επικοινώνησε μαζί της η 36χρονη και της το ζήτησε, λέγοντας ότι σχετίζεται μαζί του.

Από την πλευρά, των νομικών παραστατών της Ιωάννας έχει αφεθεί ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν τη βίαιη προσαγωγή του εάν δεν παραστεί στο δικαστήριο.

Οι δύο νέοι μάρτυρες
Επιπλέον, η πλευρά της Ιωάννας, όπως έχει προαναγγείλει ο δικηγόρος Απ.Λύτρας, αναμένεται να θέσει και εγγράφως σήμερα στο δικαστήριο το αίτημα να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε ο Απ.Λύτρας «ο άνδρας αυτός μέσω δικηγόρου του κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθεί αυτός και μία φίλη της κατηγορούμενης για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνέργειας».

Μέχρι τώρα στο δικαστήριο έχουν καταθέσει εκτός από την Ιωάννα ακόμα οκτώ μάρτυρες από τους συνολικά 34 του κατηγορητηρίου. Επιπλέον οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν ζητήσει να κληθούν ακόμα πέντε πρόσωπα, ενώ στις επόμενες συνεδριάσεις οι συνήγοροι της κατηγορούμενης θα παραδώσουν το δικό τους κατάλογο με μάρτυρες υπεράσπισης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Μόνο στο zinapost gr -Ένα διαφορετικό γεύμα αγάπης στη μνήμη του μικρού Γιαννάκη: Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων διοργανώνει γεύμα αγάπης για τους άστεγους της πόλης στη μνήμη του γενναίου αγοριού
Ελλάδα

Μόνο στο zinapost gr -Ένα διαφορετικό γεύμα αγάπης στη μνήμη του μικρού Γιαννάκη: Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων διοργανώνει γεύμα αγάπης για τους άστεγους της πόλης στη μνήμη του γενναίου αγοριού

Εξαφάνιση Σταυρούλας στα Χανιά-Θείος 45χρονης:  Δεν είχε πειράξει άνθρωπο… Εύχομαι να βρεθεί ζωντανή…
Videos

Εξαφάνιση Σταυρούλας στα Χανιά-Θείος 45χρονης: Δεν είχε πειράξει άνθρωπο… Εύχομαι να βρεθεί ζωντανή…

Θρίλερ στα Χανιά: 17 ημέρες χωρίς κανένα ίχνος ζωής από την 45χρονη Σταυρούλα
Videos

Θρίλερ στα Χανιά: 17 ημέρες χωρίς κανένα ίχνος ζωής από την 45χρονη Σταυρούλα

Γυναικοκτονία 45χρονης στη Δράμα-Γιατρός θύματος: Μου έλεγε “είμαι χαρούμενη, χώρισα και είμαι πλέον ελεύθερη…”
Videos

Γυναικοκτονία 45χρονης στη Δράμα-Γιατρός θύματος: Μου έλεγε “είμαι χαρούμενη, χώρισα και είμαι πλέον ελεύθερη…”

Γυναικοκτονία   45χρονης στη Δράμα: Η γυναίκα έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της…
Videos

Γυναικοκτονία 45χρονης στη Δράμα: Η γυναίκα έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της…

Έγκλημα πίσω από τη στολή στη Δράμα:  50χρονος αστυνομικός σχεδίασε και εκτέλεσε την αστυνομικό-σύζυγό του
Videos

Έγκλημα πίσω από τη στολή στη Δράμα: 50χρονος αστυνομικός σχεδίασε και εκτέλεσε την αστυνομικό-σύζυγό του

Ναύπλιο: «Δεν άντεξε από την πίεση» – Τι υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της 55χρονης νοσηλεύτριας
Ελλάδα

Ναύπλιο: «Δεν άντεξε από την πίεση» – Τι υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της 55χρονης νοσηλεύτριας

Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς: Η εξέταση που «βλέπει» όσα δεν φαίνονται αλλιώς
ΥΓΕΙΑ

Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς: Η εξέταση που «βλέπει» όσα δεν φαίνονται αλλιώς

zinapost.gr