search-button
cross-out

Τραγικό: Πατέρας ανήρτησε selfie με τα παιδιά του και μια ώρα μετά τα σκότωσε

H τραγωδία με τον πατέρα που σκότωσε τα παιδιά του αφού πρώτα ανήρτησε μια selfie μαζί τους σημειώθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ
Τραγικό: Πατέρας  ανήρτησε selfie με τα παιδιά του και μια ώρα μετά τα σκότωσε

Μια απίστευτη τραγωδία με θύματα δύο παιδιά ηλικίας 12 και 9 ετών τα οποία σκότωσε ο πατέρας τους, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε, διαδραματίστηκε στις ΗΠΑ την Τρίτη.

Η φωτογραφία του 41χρονου Ουμπέρτο Ζαπάτα με τα παιδιά του, την 12χρονη Βαλέρια και τον 9χρονο Ματίας, αναρτήθηκε στις 8:36 το βράδυ της Τρίτης ώρα Φλόριντα. Μια ώρα μετά, στις 9:26 το βράδυ της ίδιας ημέρας η αστυνομία έλαβε τηλεφώνημα για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο διαμέρισμα του 41χρονου.

Τα παιδιά ανακάλυψε νεκρά η μητέρα τους σε μικρή απόσταση από το σπίτι του 41χρονου όταν ανησύχησε για την τύχη τους. Σύμφωνα με τις αρχές ο Ζαπάτα είχε πρώτα πυροβόλησε τα παιδιά του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με το φονικό όπλο να βρίσκεται δίπλα του.

Η μητέρα του Ζαπάτα δήλωσε ότι ο γιος της και η νύφη της ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια αλλά είχαν χωρίσει τον περασμένο Αύγουστο προσθέτοντας ότι ο 41χρονος έπασχε από διπολική διαταραχή αλλά δεν ήθελε να λάβει καμία βοήθεια ή φαρμακευτική αγωγή.
Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr