search-button
cross-out

Νίκος Ιωάννου: Ο λόγος που παραιτήθηκε ο δεύτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Όσα αναφέρει ο ίδιος
Νίκος Ιωάννου: Ο λόγος που παραιτήθηκε ο δεύτερος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Καταιγιστικές είναι πλέον οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά την σύλληψη το απόγευμα της Τετάρτης, της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, για την δολοφονία της 9χρονης κορούλας της, Τζωρτζίνας.

Στην 33χρονη έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όμως ο μέχρι πρότινος δικηγόρος της,   Απόστολος Λύτρας ανακοίνωσε επίσημα  πως δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο Γιώργος Σόμπολος έδωσε μια αποκλειστική πληροφορία αποκαλύπτοντας πως ο νέος συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι ο Νίκος Ιωάννου.

Ο ίδιος μίλησε  στην εκπομπή, τονίζοντας πως  δε γνώριζε  την παραίτηση του κ. Λύτρα και ότι δέχθηκε τηλεφώνημα  από την οικογένεια της κατηγορούμενης, η οποία του ζήτησε να την αναλάβει.

“Δεν έχω προλάβει να της μιλήσω καθόλου. Δεν κατάφερα να τη συναντήσω πριν μπει στην ανακρίτρια. Θα την επισκεφθώ στη ΓΑΔΑ και θα συνομιλήσω μαζί της για να δω αν επιθυμεί και η ίδια να την εκπροσωπήσω”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίσκεψη του στη ΓΑΔΑ και την συνομιλία που είχε με την 33χρονη ο κ. Ιωάννου με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως δεν θα αναλάβει την υπεράσπιση της.

Δείτε το σχετικό video από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr