search-button
cross-out

Λύγισε ο πατέρας του μακελάρη στο Τέξας- «Μακάρι να είχε σκοτώσει εμένα στη θέση τους»

Ο πατέρας του 18χρονου που αιματοκύλισε το δημοτικό σχολείο του Τέξας μίλησε για το γιό του και τη δύσκολη σχέση τους στην ιστοσελίδα Daily Beast. Εξέφρασε τη λύπη του και ευχήθηκε να είχε πεθάνει ο ίδιος, αντί για τους μικρούς μαθητές.
Λύγισε ο πατέρας του μακελάρη στο Τέξας- «Μακάρι να είχε σκοτώσει εμένα στη θέση τους»

Ο πατέρας του Σαλβαδόρ Ράμος είπε ότι «λυπάται» πολύ [για] αυτό που έκανε ο γιος του.«Ποτέ δεν περίμενα ο γιος μου να κάνει κάτι τέτοιο», είπε συντετριμμένος. «Έπρεπε να με είχε σκοτώσει, ξέρετε, αντί να κάνει κάτι τέτοιο σε κάποιον».

Ο νεότερος Ράμος πυροβόλησε την 66χρονη γιαγιά του στο πρόσωπο προτού εισβάλει στο δημοτικό σχολείο Ρομπ του Ουβάλντε «ανεμπόδιστα», σκοτώνοντας 21 ανθρώπους στην αίθουσα της τέταρτης τάξης σε έναν από τους πιο θανατηφόρους μαζικούς πυροβολισμούς στην ιστορία του Τέξας. Στη συνέχεια έπεσε νεκρός απο τους αστυνομικούς.

Η κοινότητα του Τέξας αποχαιρετάει τους αγαπημένους τηςΑ.Ρ

Ο πατέρας του είπε στην Daily Beast ότι δεν ήταν πολύ στη ζωή του γιου του το τελευταίο διάστημα λόγω της δουλειάς του που τον κρατούσε μακριά από το Ουβάλντε. από τον Uvalde.

Πρόσθεσε επίσης οτι απείχε από τον γιο του και λόγω της πανδημίας, καθώς δεν ήθελε να εκθέσει τη μητέρα του, η οποία πάσχει από καρκίνο, στον ιό. Οι περιορισμοί για την COVID-19 και η απόσταση επιδείνωσαν τις σχέσεις τους, με τον γιο του να αρνείται να του μιλήσει πριν από περίπου ένα μήνα. Οι δυο τους είχαν να τα πούν απο τότε.

Παρά τους θανάτους και τον πόνο που προκάλεσε ο γιος του, ο Ράμος υποστήριξε ότι ο γιος του «ήταν καλός άνθρωπος». «Ήταν ένα ήσυχο άτομο, κλεισμένο στον εαυτό του. Δεν ενοχλούσε κανέναν. Οι άνθρωποι πάντα τον ενοχλούσαν», είπε ο πατέρας.

Πρόσθεσε ότι ο γιος του παράτησε το γυμνάσιο επειδή είπε ότι δεχόταν bullying για τα ρούχα του. Φίλοι και συγγενείς είπαν ότι ο 18χρονος είχε δεχτεί εκφοβισμό σε όλη τη διάρκεια του γυμνασίου επειδή τραύλιζε.

Ο δράστης φέρεται να είχε επίσης μια ασταθή σχέση με τη μητέρα του, Aντριάνα Ρέγιες, η οποία φέρεται να πάλευε με τη χρήση ναρκωτικών και είχε διώξει τον ταραγμένο γιο της από το σπίτι.

Η ίδια αρνήθηκε ότι είχαν δύσκολη σχέση, παρά το γεγονός ότι ο παππούς του Ράμος είπε στο ABC News νωρίτερα ότι ο έφηβος ζούσε μαζί του και με τη σύζυγό του επειδή «είχε προβλήματα» μαζί της. Η Ρέγιες επέμεινε ότι ο γιος της «δεν ήταν βίαιος άνθρωπος», παρά το γεγονός οτι ήταν «ανήσυχη» για την «οργή του».

photo-AΡ

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr