search-button
cross-out

Σοκαριστικό τροχαίο στην Καβάλα: Υπάλληλος κάβας ο ένας από τους 3 νεκρούς στην Γαληψό – Ξεφόρτωνε ποτά και παρασύρθηκε από τα αυτοκίνητα

Νέες πληροφορίες προκύπτουν για το τροχαίο με 3 νεκρούς στην Γαληψό Καβάλας, που έχει προκαλέσει σοκ.
Σοκαριστικό τροχαίο στην Καβάλα: Υπάλληλος κάβας ο ένας από τους  3 νεκρούς στην Γαληψό – Ξεφόρτωνε ποτά και παρασύρθηκε από τα αυτοκίνητα

Σύμφωνα με την proininews.gr, ο ένας από τους νεκρούς του σοκαριστικού τροχαίου στην Καβάλα είναι ένας υπάλληλος κάβας, που εκείνη τη στιγμή ξεφόρτωνε ποτά για το μαγαζί.

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο έγινε – σύμφωνα με το proininews.gr – όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε πάνω σε άλλο που είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που ξέφυγε, ένας επιβάτης και ο υπάλληλος της κάβας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε προηγηθεί καταδίωξη από την αστυνομία, καθώς επιχειρήθηκε έλεγχος επειδή το αυτοκίνητο φαινόταν ανασφάλιστο.

Οι εικόνες είναι απλά σοκαριστικές.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr