search-button
cross-out

Αναβιώνει το φρικτό έγκλημα της Κρήτης – Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 27χρονου δολοφόνου της Σούζαν Ίτον

Όλο το ρεπορτάζ
Αναβιώνει το φρικτό  έγκλημα της Κρήτης –   Η δίκη σε δεύτερο βαθμό του 27χρονου δολοφόνου της Σούζαν Ίτον

Βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος χρονική στιγμή. Η 60χρονη βιολόγος Σούζαν Ιτον, δολοφονήθηκε στις αρχές Ιουλίου του 2019, στην Κρήτη καθώς βρισκόταν στο νησί για ένα επιστημονικό συνέδριο. Δράστης ένας νεαρός άντρας που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της.

Η 60χρονη, εκείνο το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου, βγήκε για να περπατήσει. Κάτι που έκανε καθημερινά. Ο νεαρός άνδρας, την εντόπισε, στο δρόμο, ενώ οδηγούσε. Σύμφωνα με τον ίδιο, έψαχνε να βρει μια γυναίκα για να συνευρεθεί σεξουαλικά. Όταν είδε την άτυχη γυναίκα, τη χτύπησε με το αυτοκίνητό του και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει. Η γυναίκα  αντιστάθηκε, όμως, εκείνος, χρησιμοποίησε τα χέρια του για να της φράξει τους αεραγωγούς στην μύτη και το στόμα. Την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του οχήματος και τη μετέφερε σε μια σπηλιά όπου εκεί φέρεται να τη βίασε ενώ πέταξε το σώμα της από ύψος 7 μέτρων όπου σφηνώθηκε σε ένα σημείο με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να πεθάνει από ασφυξία.

Το πτώμα της 60χρονης Σούζαν Ίτον, βρήκαν δύο ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι. Το κουβάρι δεν άργησε να ξετυλιχθεί. Ο νεαρός πατέρας δύο παιδιών συνελήφθη και πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 13 χρόνια για το βιασμό. Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στη Ρία Τσοχαντάρη είχε μιλήσει αποκλειστικά η σύζυγος του δράστη.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr