search-button
cross-out

“Σπάει” τη σιωπή της για πρώτη φορά η γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη Φαίη: Ψάχνουν να βρουν εξιλαστήριο θύμα; Ο κύριος Νίκος θα με βρει μπροστά του…

Έχει μηνυθεί από τον πατέρα της 23χρονης Φαίης για σοβαρά κακουργήματα
“Σπάει” τη σιωπή της για πρώτη φορά η γυναίκα που φιλοξενούσε την 23χρονη  Φαίη:  Ψάχνουν να βρουν εξιλαστήριο θύμα; Ο κύριος Νίκος θα με βρει μπροστά του…

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση θανάτου της Φαίης που βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη.. Για πρώτη φορά μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή  “Αλήθειες με τη Ζήνα” και στη Ρία Τσοχαντάρη η γυναίκα που φιλοξενούσε στο σπίτι της την 23χρονη και έχει μηνυθεί από τον πατέρα της, ο οποίος την κατηγορεί μεταξύ άλλων για κακούργημα που αφορά σωματεμπορία, επαιτεία και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όλες οι απαντήσεις της για όσα διαδραματίζονταν μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε μαζί με την άτυχη κοπέλα.

“Ψάχνουν να βρουν εξιλαστήριο θύμα; Είπα στον κύριο Νίκο να ψάξει αλλού. Γιατί δεν είμαι  εγώ το πρόβλημα. Ο κύριος Νίκος που βγαίνει και γίνεται εχθρός για μένα ξέρει που μίλαγα για το παιδί του, τα πάντα του έλεγα για το παιδί του. Θα με βρει μπροστά του ο κύριος Νίκος…”, τόνισε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr