search-button
cross-out

Φίλιππος Σοφιανός: «Ο κ. Γεωργούλης είναι προϊόν συγκυριών κι ενός δημοφιλούς σίριαλ»

Όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Φίλιππος Σοφιανός: «Ο κ. Γεωργούλης είναι προϊόν συγκυριών κι ενός δημοφιλούς σίριαλ»

Καταιγιστικές εξελίξεις και πολιτική θύελλα μετά την καταγγελία δικηγόρου σε βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη, η οποία αφορά στα αδικήματα του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, καθώς άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται νέες καταγγελίες; Τα 3 πρόσωπα που ετοιμάζονται να καταγγείλουν τον ηθοποιό.
Απαντήσεις στα φλέγοντα ερωτήματα που αφορούν στην άρση ασυλίας, την προφυλάκιση και τις ποινές με τις οποίες βρίσκεται αντιμέτωπος ο ευρωβουλευτής.

Ο Φίλιππος Σοφιανός μιλώντας στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”  για την υπόθεση του Αλέξη  Γεωργούλη έβαλε στο δημόσιο λόγο το γεγονός πως η αναγνωρισιμότητα κάποιου είναι αρκετή για να του εξασφαλίσει την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο και μάλιστα μετά μετά βαΐων και κλάδων καταδεικνύοντας έτσι την σαθρότητα και τη νοσηρότητα ολόκληρου του πολιτικού οικοδομήματος.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr