search-button
cross-out

Μαρία Μενούνος: Φόρεσε ασορτί σύνολο με την λίγων εβδομάδων κορούλα της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος τις τελευταίες εβδομάδες, αφού μαζί με τον σύζυγό της Κέβιν Αντεργκάρο καλωσόρισαν την κόρη τους Αθηνά – Αλεξάνδρα μετά από προσπάθεια 10 ετών.
Μαρία Μενούνος: Φόρεσε ασορτί σύνολο με την λίγων εβδομάδων κορούλα της

Η νεογέννητη κόρη της Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστριας και ηθοποιού γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Μαρία Μενούνος αγαπά το instagram, στο οποίο μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους ακολούθους της. Από την ημέρα που ανακοίνωσε την γέννηση της κόρης της, η παρουσιάστρια ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα της ημέρας της με την μικρή Αθηνά. Σήμερα κοινοποίησε μία τρομερά γλυκιά φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται οι δύο τους, φορώντας ασορτί σύνολα.

Συγκεκριμένα η Μαρία Μενούνος φοράει ένα καλοκαιρινό ροζ φόρεμα με κεράσια, ενώ η Αθηνά φοράει ακριβώς το ίδιο σχέδιο αλλά σε φορμάκι. Στην λεζάντα του post, έγραψε: «Το έκανα. Ασορτί σύνολα! Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ! Χαχαχχα». Η φωτογραφία όπως ήταν φυσικό γέμισε αμέσως με like και όμορφα σχόλια για την νέα μαμά και την κόρη της.

enikos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr