search-button
cross-out

Στη φυλακή ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Nίκο

Παρέδωσε υπόμνημα κατά την απολογία του
Στη φυλακή ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Nίκο

Το δρόμο για τη… φυλακή έλαβε ο 22χρονος άνδρας που κατηγορείται πως πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο σε περιοχή της Μεσαράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 22χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί. Ο ίδιος κατέθεσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα στο οποίο εξηγούσε τα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα ενώ αμέσως μετά κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Ο 22χρονος εφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Παραδόθηκε στις αρχές την περασμένη Τετάρτη

Αρκετές ημέρες μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε βγει σε βάρος του, ο 22χρονος συνοδευόμενος από ένα φιλικό του πρόσωπο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές την Τετάρτη 23 Αυγούστου.

apopeira-anthropoktonias-sfaira-mesara-nikos

Σταθερή η κατάσταση του 29χρονου

Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο παραμένει ο 29χρονος Νίκος ο οποίος φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι μετά την επίθεση του 22χρονου.

Ο 29χρονος για 20 ημέρες βρισκόταν σε κατάσταση καταστολής στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου ωστόσο πριν λίγα 24ωρα οι γιατροί τον «ξύπνησαν» με τον ίδιον να αντιδρά πολύ καλά στη θεραπεία ενώ άρχισε να έχει και επαφή με το περιβάλλον.

Ο ίδιος νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, να τονίζει – με ανακοίνωσή του – πως «δυστυχώς γι’ αυτούς, το θύμα έχει αρχίσει να συνέρχεται».

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύγχυση επικρατούσε τις πρώτες ώρες που εντοπίστηκε τραυματισμένος ο 29χρονος ως προς τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Αρχικά είχε ειπωθεί για τροχαίο ατύχημα ωστόσο οι αποκαλύψεις ήρθαν αργότερα.

Η πρώτη αποκάλυψη ήρθε από την αξονική: Όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Πέμπτης 3 Αυγούστου όταν σε χαντάκι στο δρόμο από Μοίρες προς Τυμπάκι – λίγο πριν την διασταύρωση της Γαλιάς – βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που είχε ντελαπάρει και μέσα βρισκόταν ο 29χρονος οδηγός βαριά τραυματισμένος.

Το πρώτο σενάριο έκανε λόγο για τροχαίο ατύχημα με τους αστυνομικούς να ερευνούν την υπόθεση ενώ ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Τότε όμως έρχεται η πρώτη ανατροπή. Οι γιατροί τον υπέβαλαν σε αξονική τομογραφία στο κεφάλι και τότε αντίκρισαν μία σφαίρα μικρού διαμετρήματος με αποτέλεσμα να ενημερωθεί άμεσα η αστυνομία.

Η δεύτερη αποκάλυψη ήρθε από τις κάμερες ασφαλείας: Οι αρχές διεύρυναν τότε τις έρευνές τους προς πάσα κατεύθυνση ενώ το επικρατέστερο σενάριο έκανε λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Το σενάριο αυτό κράτησε για λίγες ώρες καθώς στο όχημα αλλά και στην γύρω περιοχή δεν βρέθηκε το όπλο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έψαξαν να βρουν οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν στην περιοχή.

Μόλις βρήκαν τις κάμερες ήρθαν αντιμέτωποι με τη δεύτερη ανατροπή. Ένας άνδρας, που οδηγούσε ένα δεύτερο όχημα, τον πυροβόλησε στο κεφάλι και στη συνέχεια έγινε… καπνός.

Άμεσα οι αρχές ταυτοποίησαν τον δράστη, ως έναν 22χρονο, και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του.

Τελικά ο 22χρονος παραδόθηκε στις αρχές το πρωί της 23ης Αυγούστου.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – Δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα
Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του – Δεν είχαν δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα

Κατερίνα Λιόλιου: «Σου έλειψα ή όχι;» – Έτσι γράφτηκε το νέο τραγούδι της
Lifestyle

Κατερίνα Λιόλιου: «Σου έλειψα ή όχι;» – Έτσι γράφτηκε το νέο τραγούδι της

Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του
Ελλάδα

Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του

Κακοκαιρία Byron: Γατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια έπειτα από έντονη βροχόπτωση – Η ανάρτηση Κολυδά
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Γατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια έπειτα από έντονη βροχόπτωση – Η ανάρτηση Κολυδά

Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα

Κακοκαιρία Byron: Μηνύματα 112 σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα – Πλημμύρισε η Μάνδρα, δρόμοι ποτάμια στην Αττική
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Μηνύματα 112 σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα – Πλημμύρισε η Μάνδρα, δρόμοι ποτάμια στην Αττική

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό
Ελλάδα

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;

zinapost.gr