search-button
cross-out

Πνιγμός 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη: Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που βρήκαν το παιδί και το έβγαλαν στην ακτή

Όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Μαρακάκης
Πνιγμός 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη: Αυτό  περιέγραψαν οι άνθρωποι που  βρήκαν το παιδί  και το έβγαλαν στην ακτή

Συντετριμμένοι είναι ο  ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην  σύζυγός του οι οποίοι  έχασαν το μονάκριβο παιδί τους, το καλοκαίρι.

Ο μικρός Χρήστος πνίγηκε όταν πήγε για μπάνιο σε θάλασσα των Φούρνων Ικαρίας και βύθισε στο πένθος όλη  του την οικογένεια.
Ο γνωστός ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον γιο του και είχε αναφέρει πως έπαιρνε το παιδί τα Σαββατοκύριακα, καθώς έχει χωρίσει με την μητέρα του. «Ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».
Το μεσημέρι της Πέμπτης  ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης  μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Εκείνη την ημέρα είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, όπου κολυμπούσε το παιδί μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται αρχικά ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα κατά τέτοιο τρόπο που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή,,,, Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε», τόνισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr