search-button
cross-out

Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για σωματεμπορία & βιασμό κατ’ εξακολούθηση – Αρνείται τις κατηγορίες

Όλο το ρεπορτάζ από τις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Στον ανακριτή ο αστυνομικός που κατηγορείται για σωματεμπορία & βιασμό κατ’ εξακολούθηση – Αρνείται τις κατηγορίες

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα  ο αστυνομικός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, με τον ίδιο να συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.

Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα παρουσίασε όσα φέρεται να κατέθεσε η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν, η οποία και τον κατήγγειλε.

Της ζητούσε λεφτά για να την παντρευτεί και να νομιμοποιηθεί στην Ελλάδα. Την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και ότι θα εξαφανίσει το πτώμα για να μη μπορεί να τη βρει κανείς. Την απειλούσε ότι θα την στείλει σε ψυχιατρείο, ότι θα την απελάσουν από τη χώρα εάν δεν υπακούει σε ό,τι λέει, ότι δεν θα ξαναδουλέψει ως εκδιδόμενη και ότι δε θα μπορεί να βγάλει λεφτά από τη δουλειά της. Έλεγε ότι μπορεί να κανονίσει να την συλλάβουν και να την στείλουν πίσω στην πατρίδα της ενώ εκείνη του είχε εξηγήσει ότι εκεί κινδυνεύει. Πριν λίγο καιρό πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι του 3ου ορόφου. Δεν άντεχε άλλο.

Δείτε το video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr