search-button
cross-out

Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο

Στην κουζίνα του «Στούντιο 4»
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης μας φτιάχνει σιροπιαστό γλυκό με ινδοκάρυδο

Υλικά:
250 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
250 γρ. ζάχαρη
10 γρ. μπέικινγκ πάουντερ
170 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150 γρ, ινδοκάρυδο
150 γρ. βούτυρο αγελάδος
4 μεσαία αβγά
1 βανίλια
Για σιρόπι:
500 γρ. ζάχαρη
530 ml νερό
φλούδες από λεμόνι ακέρωτο

Δείτε όλη τη συνταγή στο video

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Cooking

Latest

zinapost.gr