search-button
cross-out

Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις και οι ισχυρισμοί του 51χρονου που είδε τελευταίος τον Μπάμπη- «Του είχε δανείσει 20.000 ευρώ για να τον εξυπηρετήσει και τώρα τα ήθελε πίσω»

Τα ίχνη του 31χρονου χάθηκαν από την Πέμπτη
Μεσολόγγι: Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις και οι ισχυρισμοί του 51χρονου που είδε τελευταίος τον Μπάμπη- «Του είχε δανείσει 20.000 ευρώ για να τον εξυπηρετήσει και τώρα τα ήθελε πίσω»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην επιχείρηση συνδράμει κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα εθελοντών διασωστών με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, οι οποίοι «σαρώνουν» την περιοχή γύρω από τα παλιά ΤΕΙ της πόλης όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του 31χρονου.

Την ίδια ώρα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου εξετάζουν ως μάρτυρα έναν 51χρονο, φίλο της οικογένειας του Μπάμπη, ο οποίος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος υποστηρίζει πως πήρε με το αυτοκίνητό του τον 31χρονο και τον οδήγησε στην περιοχή των παλαιών ΤΕΙ, από όπου θα τον παραλάμβανε ένα άλλο άτομο προκειμένου να πάνε για κυνήγι. Ωστόσο, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που θα συνόδευε το νεαρό στο βουνό.

Παράλληλα, ο ίδιος, μια ημέρα μετά τη δήλωση εξαφάνισης από την οικογένεια του αγνοούμενου φέρεται να έφυγε από το Μεσολόγγι και να πήγε σε ένα σπίτι, στην Κλέπα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Σημειώνεται ότι ο 51χρονος από χθες μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου προκειμένου να δώσει πληροφορίες για την υπόθεση ενώ όπως πληροφορείται το protothema.gr ο άνδρας συνελήφθη για ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του.

Οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση του 31χρονου ενώ εξετάζουν και μια οικονομική διαφορά που είχε ο Μπάμπης με τον μάρτυρα.

Η μαρτυρία στο protothema.γρ του θείου του 31χρονου Μπάμπη

Ο θείος του αγνοούμενου, μιλώντας στο protothema.gr, επιβεβαίωνει ότι ο 51χρονος είχε δανειστεί 20 χιλιάδες ευρώ από τον 31χρονο ο οποίος ζητούσε τα χρήματά του πίσω. Παράλληλα, ζήτα απαντήσεις για το πώς ένα άτομο που διατηρεί στενή σχέση με τον ανιψιό του δεν τον ρώτησε ποιος ήταν αυτός ο οποίος θα τον παραλάμβανε από το σημείο της εξαφάνισης.

«Εγώ ξέρω ότι τον πήρε από το σπίτι του και τον άφησε σε ένα σημείο για να πάει για κυνήγι. Τον ρώτησα πως και δεν αναρωτήθηκε με ποιον θα πάει αλλά δεν μου είπε. Θα τον έπαιρνε κάποιος άλλος από εκεί με το αυτοκίνητο του, έτσι του είπε ο Μπάμπης. Αλλά κανείς δεν ξέρει τίποτα για αυτόν. Μετά από αυτό, μετά από ένα 24ωρο που δήλωσαμε την εξαφάνιση αυτός έφυγε για την Κλέπα της Ορεινής Ναυπακτίας που έχει σπίτι. Αλήθεια είναι ότι του είχε δανείσει κάποια χρήματα. Του είχε δώσει φιλικά ο Μπάμπης 20 χιλιάρικα για να τον εξυπηρετήσει και τώρα ήθελε να τα πάρει πίσω», τονίζει ο θείος του αγνοούμενου και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να παρουσιαστεί στις Αρχές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο – «Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι μου, τα λέμε σύντομα από κοντά»
Lifestyle

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Η πρώτη ανάρτηση μετά το εξιτήριο – «Είμαι καλά και αναρρώνω στο σπίτι μου, τα λέμε σύντομα από κοντά»

«Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά»: Συγκινεί η αδελφή του Δημήτρη Ήμελλου με ανάρτηση για την ονομαστική του εορτή
Ελλάδα

«Μέχρι να ανταμώσουμε ξανά»: Συγκινεί η αδελφή του Δημήτρη Ήμελλου με ανάρτηση για την ονομαστική του εορτή

Το θαύμα του μικρού Στέφανου- Από τη φωτιά και τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο, αύριο θα κρατήσει την ελληνική σημαία.  Η συγκίνηση της μητέρας του: «Έβαλα τα κλάματα όταν μου το ανακοίνωσαν. Του αξίζει να είναι σημαιοφόρος…»
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το θαύμα του μικρού Στέφανου- Από τη φωτιά και τη μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο, αύριο θα κρατήσει την ελληνική σημαία. Η συγκίνηση της μητέρας του: «Έβαλα τα κλάματα όταν μου το ανακοίνωσαν. Του αξίζει να είναι σημαιοφόρος…»

Συνεχίζονται οι καταθέσεις επιβατών στη δίκη για τα Τέμπη: «Άκουγα βοήθεια, καίγομαι, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω»
Ελλάδα

Συνεχίζονται οι καταθέσεις επιβατών στη δίκη για τα Τέμπη: «Άκουγα βοήθεια, καίγομαι, αλλά δεν μπορούσα να βοηθήσω»

Η εξομολόγηση του Φοίβου Παπαδάκη  στον “Πρώτο καφέ” για τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα του: Ο χρόνος μας ήταν πολύ λίγος και δυστυχώς δεν ήταν ποιοτικός…Ήταν ένας άνθρωπος που τον έβλεπες μισό…
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η εξομολόγηση του Φοίβου Παπαδάκη στον “Πρώτο καφέ” για τις τελευταίες στιγμές με τον πατέρα του: Ο χρόνος μας ήταν πολύ λίγος και δυστυχώς δεν ήταν ποιοτικός…Ήταν ένας άνθρωπος που τον έβλεπες μισό…

Μετρό και Τραμ: Οι ρυθμίσεις για την 28η Οκτωβρίου λόγω της παρέλασης – Κλείνει στις 8 το πρωί ο σταθμός «Σύνταγμα»
Ελλάδα

Μετρό και Τραμ: Οι ρυθμίσεις για την 28η Οκτωβρίου λόγω της παρέλασης – Κλείνει στις 8 το πρωί ο σταθμός «Σύνταγμα»

Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Η δίκη και το τροχαίο ατύχημα!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπαμπά, σ’ αγαπώ: Η δίκη και το τροχαίο ατύχημα!

Ποιος ήταν ο Άγιος Νέστωρ που τιμάται στις 27 Οκτωβρίου
Ελλάδα

Ποιος ήταν ο Άγιος Νέστωρ που τιμάται στις 27 Οκτωβρίου

zinapost.gr