search-button
cross-out

Κορινθία: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του Παλαιοχριστιανού

Κορινθία: Από τον πατέρα Κλεομένη φτάσαμε σε έναν άλλον μυστηριώδη άνδρα
Κορινθία: Αυτός είναι ο πατέρας του παιδιού της κόρης του Παλαιοχριστιανού

Νέο όνομα… πέταξε ο παλαιοχριστιανός Μανώλης ως πατέρα του παιδιού της κόρης του, η οποία από την πλευρά της δεν αναφέρει το παραμικρό!

Σύμφωνα με τα τελευταία λεγόμενα του 45χρονου ο πατέρας του παιδιού της κόρης του δεν είναι ο πατήρ Κλεομένης αλλά «ένα παιδί που βρισκόταν κοντά στον Κλεομένη», δηλαδή κάποιος εκ των ακολούθων του ιερέα που έγινε viral κλωτσώντας ΑΤΜ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια των παλαιοχριστιανών της Κορινθίας όταν γινόντουσαν οι πορείες στο Σύνταγμα για το «χάραγμα» στις οποίες πρωτοστατούσε ο Κλεομένης, τον οποίο δεν αναγνωρίζει ως ιερέα η Εκκλησία της Ελλάδας, βρισκόταν στις… επάλξεις.

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες ο Μανώλης τόνιζε πως δεν ασχολείται με τα προσωπικά της κόρης του, καθώς «είναι ενήλικη», μετά ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, πως είναι το «πατέρα Κλεομένη» για να φτάσουμε σήμερα στο «είναι ένα παιδί κοντά στον Κλεομένη».

Πήρε αναβολή για την δίκη ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης

Νέες εξελίξεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην Κορινθία. Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης πήρε αναβολή για την δίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο 45χρονος αναμένεται να προσαχθεί όταν δοθεί εντολή για τεστ DNA, κατάσταση στην οποία τόνιζε αντίθεσή του, λέγοντας πως διαφωνεί με την όλη διαδικασία και επικαλείται λόγους «πίστης».

Ο Παλαιοχριστιανός Μανώλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για την ζωή του και για τον λόγο που δούλευε μέσω τηλεργασίας.

«Δεν υπήρχαν μέτρα και προβλήματα στην αρχή. Δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο και έπρεπε να κάνω ένα ράπιντ τεστ όλη την ώρα. Ήταν από τον μισθό μου και οι μάσκες. Έπρεπε να πληρώνω για να βγαίνω από το σπίτι. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να ζούμε ήταν να πάμε στο βουνό. Αλλωστε το είχε πει και ο πρωθυπουργός ” οι αντιεμβολιαστές να ζήσουν σε σπηλιά”. Ε, ορίστε πήγα», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρθηκε και στις υπόλοιπες δουλειές που έχει κάνει στη ζωή του: «Έχω πολλά ένσημα και από τον ιδιωτικό τομέα. Και οικοδόμος έχω δουλέψει και σε εστιατόρια και ως ωρομίσθιος καθηγητής. Θα μπορούσα να είμαι ήδη στη σύνταξη. Από τη στιγμή που θα μπορούσα να είμαι στη σύνταξη και συνεχίζω να εργάζομαι, δεν τους κάνω χάρη;».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr