search-button
cross-out

Εύβοια: Θρίλερ με τον θάνατο 45χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών – Τι λέει ο σύντροφός της

Όλο το ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα
Εύβοια: Θρίλερ με τον θάνατο 45χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών – Τι λέει ο σύντροφός της

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα η υπόθεση του θανάτου μιας μητέρας 45ετών η οποία έχασε τη ζωή της στη Νέα Αρτάκη στην Εύβοια.

Η γυναίκα, ρουμανικής καταγωγής και μητέρα δίδυμων δεκάχρονων αγοριών βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα του Σαββάτου, ωστόσο εντύπωση προκαλεί πως η σορός της βρέθηκε δύο χιλιόμετρα μακριά από το τρακαρισμένο αυτοκίνητό της.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της από μια λωρίδα αίματος που ξεκινούσε από το τρακαρισμένο όχημά της μέχρι το σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της. Οι αρχές πιθανολογούν πως η γυναίκα μετά το τροχαίο κατέληξε στο οδόστρωμα καθώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και ίσως ένα ιχ την παρέσυρε εκατοντάδες μέτρα.

Η 45χρονη γυναίκα ζούσε χρόνια στην περιοχή και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή. Είχε χάσει τον σύζυγό της όταν ακόμα ήταν έγκυος στα δίδυμα αγόρια της και τώρα τα δυο παιδιά έχασαν και την μητέρα τους.

Δείτε όλο το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τον Γιώργο Σόμπολο.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr