search-button
cross-out

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της

Αυτή την εβδομάδα οι «Ψυχοκόρες», έρχονται από Τρίτη έως και Πέμπτη στις 21:00 για να διηγηθούν τις συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς.
Ψυχοκόρες: Η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της

Η σειρά που βασίζεται σεπραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες,ρίχνει φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Σε σκηνοθεσία Μιχάλη Χαραλαμπίδη, πρωτότυπο σενάριο ΠένυςΦυλακτάκη και Βαγγέλη Νάση, και με ένα all-starcast, οι «Ψυχοκόρες» αποτελούν την αναπαράσταση ενός βίαιου θεσμού, αλλά και τη ρεαλιστική αναβίωση μιας ολόκληρης εποχής ιστορικών αλλαγών, αλλά και ελπίδας.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13

Ο Ερμής χρησιμοποιεί τη Βασιλική για τις παρανομίες του και η Μάγια για να χτίσει το πολιτικό της προφίλ. Η Νέλλα βρίσκει το σημείωμα του Τάσου και τιμωρεί σκληρά τη Μαρίκα που λέει πως είναι δικό της. Η Φρόσω βρίσκει έναν φίλο στο πρόσωπο του Μέλιου και η Ευανθία πάει κρυφά στην Αλμπίνα για να μάθει τα μελλούμενα της οικογένειάς της. Ο Αρδίτης πιέζει τον εκδότη του περιοδικού να μάθει ποιος είναι ο αρθρογράφος που καταφέρεται εναντίον του και έχει στην κατοχή του μια φωτογραφία του από μια κρυφή συνάντησή του με ξένους πολιτικούς. Η Νέλλα θα συνοδεύσει την Όλγα στο οικοτροφείο – ή μήπως όχι;

 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14

Μετά την τραγική εξέλιξη με την Όλγα, η Μαρίκα συγκλονισμένη αναζητά την Βικτωρία, ώστε να φύγουν το συντομότερο με τη Δεσποινιώ από το σπίτι του Κοτρώτση. Ο Τάσος προμηθεύει με όπιο τη Νέλλα που κάνει κατάχρηση επηρεασμένη από το πρωινό περιστατικό. Ο Λεωνίδας παγιδεύει τη Βασιλική και ο Παύλος ξεσπά άσχημα όταν την βρίσκει στο γραφείο του. Ο Αρδίτης συγχύζεται με τη φωτογράφιση στο νοσοκομείο και τις πρωτοβουλίες της Μάγιας χωρίς την έγκριση του, πράγμα που αρέσει στον Παύλο. Η Φρόσω κι ο Μέλιος έρχονται όλο και πιο κοντά και η Ευανθία το καταλαβαίνει, έχοντας πάντα στο μυαλό της τα λόγια της Αλμπίνας.

 

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15

Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρενοχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. Ο Τάσος μαθαίνει στη Νέλλα τανγκό, ωστόσο το ενδιαφέρον του για τη Δεσποινιώ κατά τη διάρκεια της πρόβας, πυροδοτεί την παρανοϊκή ζήλια της. Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Παύλος κι η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο, πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, κι αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια κι ο θαυμασμός. Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει να βγουν μόνοι τους η Φρόσω και ο Μέλιος στον περιοδεύοντα κινηματογράφο που επισκέπτεται το χωριό τους.

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

Κεφαλονιά: Ολοκληρώθηκε η τρίωρη κατάθεση της μητέρας της 19χρονης Μυρτώς
Videos

Κεφαλονιά: Ολοκληρώθηκε η τρίωρη κατάθεση της μητέρας της 19χρονης Μυρτώς

Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Ο οδηγός ήταν γεμάτος αίματα και έκλαιγε πάνω από το παιδί»
Ελλάδα

Θρήνος στην Ηλεία για τον 13χρονο Κωνσταντίνο που σκοτώθηκε σε δυστύχημα με πατίνι: «Ο οδηγός ήταν γεμάτος αίματα και έκλαιγε πάνω από το παιδί»

Άγιος έρωτας – Ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι η Χλόη είναι κόρη του εχθρού του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι η Χλόη είναι κόρη του εχθρού του!

«Αγλαΐτσα μας… καλό ταξίδι στο φως…» – Θρηνεί η Κρήτη τον χαμό της 12χρονης στην Μεσαρά
Ελλάδα

«Αγλαΐτσα μας… καλό ταξίδι στο φως…» – Θρηνεί η Κρήτη τον χαμό της 12χρονης στην Μεσαρά

Βασίλης  Παπαθεοδώρου-συγγραφέας: Φυλακίστηκε 343 ημέρες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και αθωώθηκε αμετάκλητα-: Η φυλακή δεν είναι μόνο η στέρηση της ελευθερίας… Είναι μια κοινωνική εξόντωση…
Videos

Βασίλης Παπαθεοδώρου-συγγραφέας: Φυλακίστηκε 343 ημέρες για κατοχή παιδικής πορνογραφίας και αθωώθηκε αμετάκλητα-: Η φυλακή δεν είναι μόνο η στέρηση της ελευθερίας… Είναι μια κοινωνική εξόντωση…

Συγκλονίζει η ιστορία του συγγραφέα, Βασίλη Παπαθεοδώρου που κατηγορήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και  αθωώθηκε αμετάκλητα μετά από 343 ημέρες στη φυλακή
Videos

Συγκλονίζει η ιστορία του συγγραφέα, Βασίλη Παπαθεοδώρου που κατηγορήθηκε για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και αθωώθηκε αμετάκλητα μετά από 343 ημέρες στη φυλακή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:  Τίμησαν την Ιφιγένεια  Μήτσκα, θύματος  της τραγωδίας των Τεμπών- Έδωσαν το όνομα της σε αίθουσα του Πολιτικού Κέντρου Γιαννιτσών
Ελλάδα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τίμησαν την Ιφιγένεια Μήτσκα, θύματος της τραγωδίας των Τεμπών- Έδωσαν το όνομα της σε αίθουσα του Πολιτικού Κέντρου Γιαννιτσών

Συγκινεί η γιαγιά του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι του στην Ηλεία: Δεν υπάρχουν λόγια…
Videos

Συγκινεί η γιαγιά του 13χρονου που σκοτώθηκε με το πατίνι του στην Ηλεία: Δεν υπάρχουν λόγια…

zinapost.gr