search-button
cross-out

Οργή για τον χαμό της 37χρονης Nάντιας: «Τα παιδιά της είναι συγκλονισμένα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει»

Η τοπική κοινωνία της Νέας Κίου βυθίστηκε στο πένθος μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της 37χρονης Νάντιας, προκαλώντας παράλληλα έντονη οργή για την επικίνδυνη οδήγηση που χαρακτηρίζει την περιοχή.
Οργή για τον χαμό της 37χρονης Nάντιας: «Τα παιδιά της είναι συγκλονισμένα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει»

Το περιστατικό, το οποίο καταγράφηκε σε βίντεο, φέρνει στο φως τη φρικτή στιγμή κατά την οποία η Νάντια, οδηγώντας αθώα στο σωστό ρεύμα κυκλοφορίας, βρέθηκε αντιμέτωπη με όχημα που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Απώλεια και Οργή για τον Θάνατο της 37χρονης Νάντιας στη Νέα Κίο

Το αυτοκίνητο, που σύμφωνα με τις καταγγελίες έτρεχε με 170 χλμ/ώρα, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε μοιραία με το δικό της, αφήνοντάς την χωρίς περιθώριο αντίδρασης.

Οι συγγενείς και οι φίλοι της άτυχης Νάντιας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών και φιλόλογου που περίμενε να διοριστεί, μίλησαν με βαθιά συγκίνηση για τον χαμό της. Περιέγραψαν μια γυναίκα αφοσιωμένη στην οικογένειά της, γνωστή για την προσφορά της και το ήθος της στην τοπική κοινωνία. Ήταν υπόδειγμα μητέρας, φροντίζοντας με υπερπροστατευτικότητα τα δύο παιδιά της, ηλικίας 7 και 9 ετών. Για να συνεισφέρει στα έξοδα του σπιτιού, εργαζόταν το τελευταίο διάστημα σε ρεσεψιόν ξενοδοχείου.

Η οργή των συγγενών, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στον τραγικό χαμό της Νάντιας. Η περιοχή της Νέας Κίου έχει γίνει στόχος καταγγελιών για παράνομες κόντρες ταχύτητας, με τους κατοίκους να ζητούν μέτρα για να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη τελευταία μας φωτογραφία, που ήταν 4 μέρες πριν και γράψαμε πάντα και παντού μαζί. Βέβαια, με άφησε κάπου στην πορεία, αλλά εγώ θα την θυμάμαι πάντα», είπε η κουμπάρα της Νάντιας.

Η προσοχή όλων στρέφεται τώρα στα δύο παιδιά της τραγικά χαμένης Νάντιας, τα οποία μένουν πλέον ορφανά από μητέρα. Η σκέψη και η αγωνία της τοπικής κοινωνίας επικεντρώνεται στην ψυχολογική τους στήριξη και στο πώς θα προχωρήσουν τη ζωή τους χωρίς την πολύτιμη παρουσία της μητέρας τους. Ευτυχώς, τα δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 7 και 9 ετών, δεν ήταν παρόντα στο αυτοκίνητο τη στιγμή του δυστυχήματος, γεγονός που αποτρέπει ακόμα πιο σκληρές συνέπειες για την οικογένεια. Ωστόσο, η απώλεια της μητέρας τους δημιουργεί ένα τεράστιο κενό στη ζωή τους, το οποίο δύσκολα θα μπορέσει να αναπληρωθεί.Αβάσταχτη θλίψη και κύμα οργής στη Νέα Κίο μετά τον τραγικό θάνατο της 37χρονης Νάντιας

Η τοπική κοινωνία της Νέας Κίου θρηνεί βαθιά για την απώλεια της Νάντιας, μιας γυναίκας που είχε ενεργή συμμετοχή στα κοινά, καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων τόσο στο νηπιαγωγείο όσο και στο δημοτικό σχολείο όπου φοιτούσαν τα δύο παιδιά της. Ο θάνατός της, αποτέλεσμα ενός φρικτού τροχαίου, σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στους συγγενείς και φίλους της, αλλά και σε γονείς και εκπαιδευτικούς, οι οποίοι εξέφρασαν την οδύνη τους για την τραγική αυτή απώλεια. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων της περιοχής ανέφερε χαρακτηριστικά πως οι λέξεις είναι ανεπαρκείς για να εκφράσουν το βάθος της θλίψης, ενώ επεσήμανε την ανάγκη απόδοσης ευθυνών για να αποφευχθούν παρόμοιες τραγωδίες στο μέλλον.

Ο θάνατος της Νάντιας δεν ήταν αποτέλεσμα δικού της λάθους, καθώς οδηγούσε προσεκτικά και τηρούσε όλους τους κανόνες, όταν ένα όχημα, κινούμενο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της. Οι κάτοικοι της περιοχής, καθώς και ο οδηγός που ακολουθούσε την πορεία της Νάντιας, δηλώνουν ξεκάθαρα πως αυτό δεν ήταν δυστύχημα, αλλά έγκλημα. Η οργή τους εντείνεται από τις συνεχείς καταγγελίες για κόντρες ταχύτητας στην περιοχή, που αγνοήθηκαν από τις αρμόδιες αρχές.

Ανείπωτη θλίψη και απαίτηση δικαιοσύνης μετά τον τραγικό χαμό της Νάντιας στη Νέα Κίο

Οι συγγενείς και φίλοι της Νάντιας είναι συγκλονισμένοι από την ξαφνική απώλεια. Η κουμπάρα της μίλησε για τη βαθιά αγάπη που μοιραζόταν μαζί της και την υπόσχεση που είχε δώσει να προσέχει την οικογένειά της σε περίπτωση που κάτι συνέβαινε. Τα δύο μικρά παιδιά της Νάντιας, ηλικίας 7 και 9 ετών, είναι σοκαρισμένα και ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως τον χαμό της μητέρας τους, συνεχίζοντας να τη ζητούν.

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου ζητούν πλέον ουσιαστικές ενέργειες για να σταματήσουν οι επικίνδυνες κόντρες αυτοκινήτων, ενώ η οργή τους έχει ξεχειλίσει για την αδιαφορία που επέτρεψε να χαθεί ακόμη μία ανθρώπινη ζωή. Οι δράστες του τροχαίου, δύο άνδρες Ρομά που επέβαιναν στο όχημα που προκάλεσε το δυστύχημα, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά η τοπική κοινωνία απαιτεί να αποδοθούν ευθύνες και να ληφθούν μέτρα για να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Καιρός: Κύμα ζέστης σε όλη την Ελλάδα – Πότε έρχονται 30άρια και νέο βαρομετρικό χαμηλό
Καιρός

Καιρός: Κύμα ζέστης σε όλη την Ελλάδα – Πότε έρχονται 30άρια και νέο βαρομετρικό χαμηλό

Φρίκη στη Λάρισα: Στο νοσοκομείο δύο μικρά παιδιά με καψίματα από τσιγάρα
Ελλάδα

Φρίκη στη Λάρισα: Στο νοσοκομείο δύο μικρά παιδιά με καψίματα από τσιγάρα

Η Klavdia και η ελληνική αποστολή επέστρεψαν στην Αθήνα – Οι πρώτες φωτογραφίες
Lifestyle

Η Klavdia και η ελληνική αποστολή επέστρεψαν στην Αθήνα – Οι πρώτες φωτογραφίες

Σεισμός στην Εύβοια: Φόβοι για νέα δόνηση 5,5 Ρίχτερ σύμφωνα με τον Άκη Τσελέντη – Προσοχή σε σπίτια παλιά και με ρωγμές
Ελλάδα

Σεισμός στην Εύβοια: Φόβοι για νέα δόνηση 5,5 Ρίχτερ σύμφωνα με τον Άκη Τσελέντη – Προσοχή σε σπίτια παλιά και με ρωγμές

Ελληνικό: Έρευνα για κύκλωμα πίσω από τους θανάτους των τριών ηλικιωμένων-Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού
Ελλάδα

Ελληνικό: Έρευνα για κύκλωμα πίσω από τους θανάτους των τριών ηλικιωμένων-Οι αντιφάσεις της οικιακής βοηθού

Δύο συλλήψεις για την αρπαγή 14χρονης που είχε εξαφανιστεί από τη Φθιώτιδα – Εντοπίστηκε στην Κυψέλη
Ελλάδα

Δύο συλλήψεις για την αρπαγή 14χρονης που είχε εξαφανιστεί από τη Φθιώτιδα – Εντοπίστηκε στην Κυψέλη

Ξεσπά η αδελφή του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης: «Μακριά από την οικογένειά μου, δεν τον θέλω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θέλω καμία σχέση…
Videos

Ξεσπά η αδελφή του 37χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό 16χρονης: «Μακριά από την οικογένειά μου, δεν τον θέλω αυτόν τον άνθρωπο. Δεν θέλω καμία σχέση…

Μητσοτάκης για Κλαυδία: Μας έκανε υπερήφανους, αγγίζοντας τις καρδιές μας με το ταλέντο και το ήθος της
Lifestyle

Μητσοτάκης για Κλαυδία: Μας έκανε υπερήφανους, αγγίζοντας τις καρδιές μας με το ταλέντο και το ήθος της

zinapost.gr