Tυρόπιτα με γραβιέρα Κρήτης και σύκα ξερά
Δείτε όλη τη συνταγή
Υλικά για 6 άτομα
Για τη βάση και την επικάλυψη
3 φύλλα κρούστας
100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
6 αποξηραμένα σύκα, ψιλοκομμένα
60 γρ. καρύδια, χοντροκομμένα
50 γρ. γραβιέρα Κρήτης
1 κ.σ. σουσάμι λευκό
Για τη γέμιση
400 γρ. τυρί φέτα
400 γρ. ανθότυρο
1/2 κούπα γραβιέρα Κρήτης
3 αβγά
1/8 κγ μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
200 γρ γάλα φρέσκο
4 κσ δυόσμος
Για το σερβίρισμα
καρύδια, χοντροκομμένα
φύλλα δυόσμου
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.




















