search-button
cross-out

Αυτός είναι ο νέος επιστάτης της Φάρμας

ΠΡΕΜΙΕΡΑ- Δευτέρα 15.9.25στις 21:00 κάθε Δευτέρα και Τρίτη
Αυτός είναι ο νέος  επιστάτης της Φάρμας

Η Φάρμα, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στο Star με παρουσιαστή τον αγαπημένο Λεωνίδα Κουτσόπουλο!  

Για 3η σεζόν στη Φάρμα, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της.

Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης αστικής ζωής, oι παίκτες της Φάρμαςδιεκδικούν 50.000 ευρώ καικαλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη γοητεία.

Ο ρόλος του επιστάτη της Φάρμας είναι ζωτικής σημασίας και φέτος αυτόν τον ρόλο θα τον αναλάβει ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος!

Ο ίδιος γνωρίζει καλά τι θα πει «δουλειά με τα χέρια», αλλά και «δουλειά με ανθρώπους». Και οι δύο αυτές διαστάσεις είναι απαραίτητες στη Φάρμα! Ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος κατάγεται από το Διαβολίτσι Μεσσηνίας, είναι συνταξιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με 33 χρόνια υπηρεσίας στην εκπαίδευση και 7 χρόνια εμπειρίας στη διεύθυνση σχολικών μονάδων. Ξέρει καλά, λοιπόν, πώς να συντονίζει, να καθοδηγεί και να εμπνέει, διατηρώντας παράλληλα την ικανότητα να βάζει κανόνες και να θέτει όρια.

Σήμερα, ζει στο αγρόκτημά του, εκεί όπου τα ζώα, ο λαχανόκηπος και τα ελαιόδεντρα δεν είναι μόνο ασχολία, αλλά τρόπος ζωής. Ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο του, δημιουργεί με τα χέρια του, από αναπαλαίωση παλιών αντικειμένων, ξύλινες και μεταλλικές κατασκευές.  Ό,τι έχει μάθει, το κατέκτησε με μεράκι, προσωπική προσπάθεια και συνέπεια. Αυτές ακριβώς τις αξίες σκοπεύει να μεταδώσει και στους επίδοξους αγρότες της Φάρμας.

Ως επιστάτης θα «διευθύνει» και θα ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής στη Φάρμα.Είναι εκεί για να κατευθύνει, να στηρίζει και να συμβουλεύει και εκείνος θα κρίνει πότε θα δοθούν ευκαιρίες και πότε θα ζητηθεί αποτέλεσμα. Αλλά και πότε χρειάζεται να επιβληθούν «ποινές», αν δεν γίνουν σωστά οι απαραίτητες εργασίες φροντίδας των ζώων και των μποστανιών.

Ο ρόλος του επιστάτη, όμως, δεν περιορίζεται μόνο στην επίβλεψη. Σε κάθε του επίσκεψη θα φέρνει τους επίδοξους αγρότες αντιμέτωπους με νέες αποστολές, όχι μόνο με στόχο την επιτυχία και τη νίκη, αλλά και τη γνώση ότι η αυτάρκεια χτίζεται με ιδρώτα, οργάνωση και ομαδικότητα. Και τότε τα αγαθά που αποκτώνται έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Οι αποστολές αυτές θα έχουν και διαγωνιστικό χαρακτήρα!

Μόνο, όμως, η ομάδα που θα τις εκτελεί πιο αποτελεσματικά θα φεύγει με «γεμάτα» χέρια, κερδίζοντας πολύ σημαντικά έπαθλα, απαραίτητα για τη διαβίωσή της.

Γιατί στη Φάρμα, όπως και στη ζωή, τίποτα δε χαρίζεται…όλα κατακτώνται!

ΦΑΡΜΑ 2025

Δείτε εδώ τoνέοtrailer για το επεισόδιο της Δευτέρας 15/9 – Πρεμιέρα

Δείτε εδώ τotrailer για την πρεμιέρα της ΦΑΡΜΑΣ 2025:

ΦΑΡΜΑ 2025

ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 15.9.25 στις 21:00

κάθε Δευτέρα και Τρίτη

HeadofProductions: ΣάββαςΒέλλας

Senior Executive Producer: ΓιάννηςΘηραίος

Creative Producer: ΘανάσηςΜητρέλιας

Executive Producer: ΒασίληςΓεωργιάδης

Σκηνοθέτης- ProjectManager: ΒασίληςΒασιλειάδης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης

Oργάνωση Παραγωγής: Λουκάς Ζαγοραίος

 

 

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Παππά

Υπεύθυνη εκπομπής: Ίλια Κυριάκου

Σκηνογράφος:Βασίλης Μπάλτσας

Παραγωγός:  StarChannel

Εκτέλεσηπαραγωγής: Green Pixel Productions

 

#FarmaGR #StarChannelTV #NeoProgramma #LetsStar

https://www.facebook.com/farmgreece

https://www.instagram.com/farmgreece

https://www.tiktok.com/@farmgreece

https://www.youtube.com/@FarmGreece

http://www.x.com/FarmGreece

 

https://www.star.gr/tv/psychagogia/farma

https://www.star.gr/tv/press-room/

                                                           

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr