Δολοφόνησαν Κύπριο επιχειρηματία στη Λεμεσό – Τον πυροβόλησαν στο αμάξι του
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Σταύρο Δημοσθένους - Ήταν και πρόεδρος στην ομάδα της Καρμιώτισσας
Δολοφονία με θύμα τον Κύπριο επιχειρηματία, Σταύρο Δημοσθένους, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καρμιώτισσας, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου ο Δημοσθένους δέχθηκε δολοφονική επίθεση περίπου στις 9 το πρωί ενώ ήταν στην περιφερειακή Λεμεσού με το αυτοκίνητό του.
Κατά την ίδια πηγή ο επιχειρηματίας πυροβολήθηκε από άτομο που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.
Η πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί είναι ότι η μηχανή προπορευόταν του οχήματός του Δημοσθένους, του έκοψε την πορεία και ο αναβάτης τον πυροβόλησε.
protothema.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.














