Συγκλονίζει ο Κώστας Γιαννόπουλος για την κακοποίηση των 8 παιδιών στο Ηράκλειο από τους γονείς τους: Ο Γολγοθάς ξεκινάει από όταν…
Όσα είπε στις Αλήθειες με τη Ζήνα
Την 1 Δεκεμβρίου 2025 εστάλη αναφορά από το Χαμόγελο του Παιδιού στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου με την ένδειξη «ΕΠΕΙΓΟΝ», η οποία αφορούσε σε σωματική και ψυχολογική κακοποίηση 8 ανήλικων παιδιών. Την αναφορά έλαβε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056.
Τονίζεται ότι για τη συγκεκριμένη οικογένεια ο Οργανισμός είχε στείλει και άλλες τέσσερις αναφορές κατά το παρελθόν στην αρμόδια Εισαγγελία Ηρακλείου. Αναλυτικά:
στις 12 Μαΐου 2022
στις 4 Ιουνίου 2024
στις 12 Μαΐου 2025
Σημειώνεται ότι η αναφορά 3 Μαρτίου 2022, έγινε, καθώς κατόπιν κλήσης από το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του Οργανισμού είχε διακομίσει 1 από τα 8 παιδιά, που τότε ήταν μόλις 2,5 ετών. Το παιδί είχε λάβει 6 ηρεμιστικά και παρέμεινε διασωληνωμένο στη ΜΕΘ για μεγάλο διάστημα.
Επιπλέον, έπειτα από κλήσεις που είχαν κάνει γείτονες στην Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS1056, ο Οργανισμός είχε ενημερώσει και την Άμεση Δράση:
στις 19 Ιανουαρίου 2025
στις 9 Νοεμβρίου 2025
Τέλος, σημειώνεται ότι συγκεκριμένη οικογένεια υποστηριζόταν από το Κέντρο Στήριξης ευάλωτων παιδιών και οικογενειών, που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ηράκλειο Κρήτης τα έτη 2020 και 2021.
Οι γονείς συνελήφθησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, ενώ την Πέμπτη η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα παρουσίασε αναλυτικό ρεπορτάζ.
Ο πρόεδρος του συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και μίλησε για την υπόθεση κακοποίησης των 8 ανήλικων παιδιών από τους γονείς τους στο Ηράκλειο Κρήτης.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















