Δολοφονία στο Αγρίνιο: Απολογείται ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του 50χρονου κοινοτάρχη-Τι αναμένεται να υποστηρίξει
Όλο το ρεπορτάζ από τις Αλήθειες με τη Ζήνα
Tις πόρτες του δικαστικού μέγαρου του Μεσολογγίου πέρασε το πωί της Τετάρτης ο 44χρονος δράστης της στυγερής δολοφονίας του 50χρονου κοινοτάρχη στο Λιθοβούνι Αιτωλοακαρνανίας το πρωί του περασμένου Σαββάτου
Φόβο, αυτοάμυνα και προκλήσεις από το θύμα επικαλέστηκε όταν συνελήφθη στους αστυνομικούς ο 45χρονος που δολοφόνησε με καραμπίνα τον 50χρονο πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου, Κώστα Αλεξανδρή, στην Αιτωλοακαρνανία.
«Με προκαλούσε, με σημάδεψε, φοβήθηκα ότι θα με σκοτώσει και τότε άρχισα να πυροβολώ για να γλιτώσω», φέρεται να ισχυρίστηκε προφορικά. Οι έμπειροι αστυνομικοί ωστόσο άκουσαν με μεγάλη επιφύλαξη τα όσα τους είπε.
Οι ερευνητές πιστεύουν ως πιθανότερο σενάριο να πρόκειται για ενέδρα θανάτου και θεωρούν λιγότερο πιθανό οι δύο άντρες να είχαν δώσει κάποιο ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους.
Όταν το αυτοκίνητό του θύματος άρχισε να πλησιάζει προς το σημείο όπου βρισκόταν ο δράστης τότε εκείνος άνοιξε πυρ με την καραμπίνα από μπροστά, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τρυπήσουν το τζαμι σκοτώνοντας τον κοινοτάρχη. Το όχημα έφυγε στη συνέχεια ανεξέλεγκτο προς τα χωράφια, ενώ ο δράστης συνέχισε να πυροβολεί και γάζωσε το αυτοκίνητο και από την πίσω πλευρά.
Το γεγονός ότι ενώ είχε πετύχει το στόχο του συνέχισε να πυροβολεί, δείχνει στις Αρχές ότι είχε μεγάλο μίσος εναντίον του θύματος. Συνολικά πυροβόλησε τρεις φορές με σκάγια διασποράς που τρύπησαν σε πάρα πολλά σημεία το αυτοκίνητο.
Ούτε ο κοινοτάρχης -πατέρας ενός 13χρονου παιδιού- ούτε ο δράστης είχαν ποινικό παρελθόν. Ως προς το κίνητρο η Αστυνομία μιλά για έγκλημα πάθους, καθώς θύτης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί κατ’ επανάληψη για μία γυναίκα.
Το μεσημέρι της Τετάρτης η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» παρουσίασαν όλο το σχετικό ρεπορτάζ
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.














