search-button
cross-out

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η φαινομενικά «τέλεια» ζωή της Μελισσάνθης αρχίζει να γκρεμίζεται

Νέα επεισόδια από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 23:00 στον Alpha!
Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η φαινομενικά «τέλεια» ζωή της Μελισσάνθης αρχίζει να γκρεμίζεται

Η αγαπημένη σειρά του Alpha «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» επιστρέφει με νέα συγκλονιστικά επεισόδια την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 23:00 και οι εξελίξεις στη ζωή της Μελισσάνθης θα είναι ραγδαίες.

Ο Απόστολος, μετά την εγχείρηση καρδιάς, θα χρειαστεί ιδιαίτερη φροντίδα και η Μελισσάνθη του αφιερώνεται πλήρως, βγάζοντας τον Άγγελο από τη ζωή της. Μία μετακόμιση σε νέο σπίτι, φέρνει στη ζωή τους τη Γιασεμή, μια νεαρή υπηρέτρια από τη Νάξο, η οποία θα πυροδοτήσει τη ζήλια και τις ανασφάλειες της Μελισσάνθης. Μη μπορώντας να μείνει μακριά από τον Άγγελο, τον συναντά αλλά αυτή η συνάντηση θα της κοστίσει καθώς ένα ζευγάρι μάτια τους παρακολουθεί ενώ φιλιούνται. Εκβιασμοί και ζήλιες, φέρνουν σε απόγνωση την Μελισσάνθη την ίδια στιγμή που ο Απόστολος καταλαβαίνει ότι έχει αρχίσει να απομακρύνεται από κοντά του και η αδερφή της, η Ιουλία, της ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Μήπως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την Μελισσάνθη και την φαινομενικά «τέλεια» ζωή της;

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι, βασισμένο στο best – seller της Λένας Μαντά, επιστρέφει με νέα επεισόδια την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 23:00.

Πέντε κορίτσια. Πέντε διαφορετικοί δρόμοι. Ένας προορισμός: Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι.

Δείτε εδώ το trailer

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

zinapost.gr