Πανελλήνιος θρήνος για τους 7 νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ: O Bασίλης ήταν πολύ καλό παιδί και πάντα με το χαμόγελο…
Όσα λένε στις Αλήθειες με τη Ζήνα φίλοι και γείτονες ενός από τα θύματα
Στη θλίψη έχει βυθιστεί όλη η Ελλάδα στο άκουσμα του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχημάτος που έγινε το απόγευμα της Τρίτης, 27 Ιανουαρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ε-70, στη Ρουμανίας με θύματα 7 νεαρούς Έλληνες και 3 ακόμα τραυματίες.
Η παρέα των 10 οπαδών του ΠΑΟΚ πήγαινε στη Γαλλία για να παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας ενώ το δυστύχημα συνέβη όταν το βαν στο οποίο επέβαιναν βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό.
Φίλοι και γείτονες ενός εκ των νεαρών θυμάτων από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας μίλησαν στις Αλήθειες με τη Ζήνα και στην Κατερίνα Σουλιώτη, βαθιά συντετριμμένοι.
Δείτε το video
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.
















