search-button
cross-out

Αναστάσης Ροϊλός: Ακόμα μαθαίνω πράγματα για τον εαυτό μου…

Όσα είπε ο αγαπημένος ηθοποιός
Αναστάσης Ροϊλός:  Ακόμα μαθαίνω πράγματα για τον εαυτό μου…

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και τη Ναταλία Γερμανού ήταν το Σάββατο ο αγαπημένος ηθοποιός Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, “Μπαμπά, σ’ αγαπώ”.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος υποδύεται τον Δημήτρη ή αλλιώς τον «Μπαμπά-φεύγα» στην αγαπημένη σειρά, μίλησε για όσα του μαθαίνει η συνεργασία του με τα παιδιά: «Ακόμα μαθαίνω πράγματα για τον εαυτό μου αλλά σίγουρα έχει γίνει ένα άνοιγμα προς την παιδική πλευρά γιατί προσπαθώντας να επικοινωνήσεις με ένα παιδί, αναγκαστικά πηγαίνεις εσύ προς το μέρος του. Ένας βασικός πυλώνας της σειράς, αν όχι ο βασικός πυρήνας, είναι το παιδί και η σχέση με τον πατέρα. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό ποια παιδιά θα είναι, πως θα είναι αυτά τα παιδιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αντέχουν τα παιδιά και μπορούμε να περνάμε ωραία και να κάνουμε και τη δουλειά μας. Και φυσικά να βγαίνει ένα αποτέλεσμα που να μας κάνει κι εμάς χαρούμενους και τους γονείς των παιδιών και τα παιδιά τα ίδια».

Είναι η πρώτη φορά που κάνει κωμωδία στην τηλεόραση ο Αναστάσης Ροϊλός και αποκάλυψε ποια συστατικά έχει η σειρά που τον έπεισαν να πει το “ναι”: «Εγώ ήθελα, και νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί θέλουμε να κάνουμε κωμωδία. Από εκεί και πέρα έρχεται το «πότε», με «ποιόν», με «ποιο σενάριο», με «ποιους συνεργάτες». Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται το χιούμορ και ο Γιώργος Φειδάς από γραφής και ο Νίκος Κρητικός, που σκηνοθετεί τη σειρά, έχουν δώσει μία γραμμή, που για εμένα ήταν το κλειδί για τη συνεργασία, ήταν από τα πρώτα πράγματα που συζητήσαμε. Έχει πάρει ο Γιώργος Φειδάς ένα σενάριο, ένα format, στο οποίο πρέπει να είναι και πιστός, στον βαθμό που υπαγορεύουν οι κανονισμοί των πνευματικών δικαιωμάτων. Και σε αυτό που το βγάζω το καπέλο είναι η προσαρμογή που έχει κάνει στα ελληνικά πράγματα αφενός και αφετέρου η επιλογή που κάνει στο ποια παρακλάδια της ιστορίας θα κρατήσει σε εμάς. Έχουν κάνει πολύ ωραία μεταφορά».

Όσον αφορά στην επιτυχία του “Μπαμπά, σ’ αγαπώ”, ο ταλαντούχος ηθοποιός δήλωσε πως: «Το πιστέψαμε από την αρχή, ήμασταν πάρα πολύ χαρούμενοι και όταν άρχισα να βλέπω και τους ηθοποιούς, ένιωθα ότι θα συνεργαστούμε πολύ ωραία. Και με τον Βασίλη Μηλιώνη που τον ήξερα ήδη αλλά και με τον Μιχάλη, με τον οποίο δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ αλλά τον εκτιμώ πάρα πολύ χρόνια τώρα από το θέατρο, που κάπως είχαμε δει ο ένας τον άλλον αλλά δεν είχε τύχει να γνωριστούμε. Και χάρηκα πολύ όταν μου είπαν ότι τον βλέπουν για το ρόλο του Νίκου. Επίσης τα κορίτσια, είναι μια πάρα πολύ ωραία ομάδα. Από την αρχή κάπως νιώσαμε ότι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον και μπορεί να αρέσει, να το αγαπήσει ο κόσμος».

Ο Αναστάσης Ροϊλός μίλησε και για την θεατρική παράσταση “Misery” στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τη Φιλαρέτη Κομνηνού.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

 

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Uncategorized

Latest

Δύο ενέσεις αδρεναλίνης χορήγησε στον Γιώργο Μαζωνάκη ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι τον πήγε στις 13:55 και όχι στις 16:30 που είπαν οι γιατροί
Ελλάδα

Δύο ενέσεις αδρεναλίνης χορήγησε στον Γιώργο Μαζωνάκη ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι τον πήγε στις 13:55 και όχι στις 16:30 που είπαν οι γιατροί

«Δύο μαύρα πουκάμισα»: Γνωρίστε τους 3 βασικούς χαρακτήρες της σειράς
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Δύο μαύρα πουκάμισα»: Γνωρίστε τους 3 βασικούς χαρακτήρες της σειράς

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τον θάνατό του: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;
Lifestyle

Τα πρώτα λόγια του πατέρα του Γιώργου Μαζωνάκη μετά τον θάνατό του: Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω;

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Φαρμάκη – Πέθανε ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών
Ελλάδα

Δύσκολες ώρες για την Όλγα Φαρμάκη – Πέθανε ο αδελφός της σε ηλικία 32 ετών

Στο «μικροσκόπιο» το ιατρείο  στο Κολωνάκι  που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης–  Το “χρυσό” πελατολόγιο, θεραπείες και χρήματα υπό έρευνα
Ελλάδα

Στο «μικροσκόπιο» το ιατρείο στο Κολωνάκι που έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης– Το “χρυσό” πελατολόγιο, θεραπείες και χρήματα υπό έρευνα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ώρες Μικρές» – Η ιστορία του τραγουδιού που σαρώνει
Lifestyle

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ώρες Μικρές» – Η ιστορία του τραγουδιού που σαρώνει

11η Σεπτεμβρίου: Πόσο στοίχισε η μέρα που άλλαξε τον κόσμο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Κόσμος

11η Σεπτεμβρίου: Πόσο στοίχισε η μέρα που άλλαξε τον κόσμο – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Κάμπινγκ: Δείτε το πρώτο trailer της νέας κωμικής σειράς του Mega
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κάμπινγκ: Δείτε το πρώτο trailer της νέας κωμικής σειράς του Mega

zinapost.gr