search-button
cross-out

Συγκλονίζει ο πατέρας Χριστόδουλος που έχασε τον γιο του Κυπριανό στα Τέμπη: «Ακόμα και ένα τσάι αν έκανα στην ενορία μου, θα το οργάνωνα καλύτερα»

Τι είπε στις "Αλήθειες με τη Ζήνα"
Συγκλονίζει ο πατέρας Χριστόδουλος που έχασε τον γιο του Κυπριανό στα Τέμπη: «Ακόμα και ένα τσάι αν έκανα στην ενορία μου, θα το οργάνωνα καλύτερα»

Το απόλυτο χάος επικράτησε στην πρώτη μέρα διεξαγωγής της δίκης για την τραγωδία των Τεμπών στη Λάρισα η οποία ουσιαστικά δεν ξεκίνησε ποτέ.

Το συνεδριακό κέντρο Γαιόπολις στο πανεπιστήμιο της Λάρισας αποδείχθηκε πολύ μικρό για να φιλοξενεί την πολύκροτη δίκη για τα Τέμπη. Τα όσα έγιναν προσβάλουν την μνήμη των 57 θυμάτων, ενώ οι συγγενείς τους που ζητούν δικαίωση για τον χαμό των ανθρώπων τους, ήταν εξοργισμένοι.

Ο πατέρας Χριστόδουλος, πατέρας του Κυπριανού που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία συγκλονίζει με τα λόγια του μιλώντας στις “Αλήθειες με τη Ζήνα”. «Ακόμα και ένα τσάι αν έκανα στην ενορία μου, θα το οργάνωνα καλύτερα»

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Videos

Latest

zinapost.gr