search-button
cross-out

Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Μελισσάνθη και η Ασπασία ραγίζουν τις καρδιές τους και η Μαγδαληνή καταρρέει με την εξαφάνιση του Οδυσσέα

Απόψε στις 23:30 στον Alpha!
Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι: Η Μελισσάνθη και η Ασπασία ραγίζουν τις καρδιές τους και η Μαγδαληνή καταρρέει με την εξαφάνιση του Οδυσσέα

Η Μελισσάνθη χάνει τον Άγγελο αλλά κερδίζει κάτι που ήθελε όλη της την ζωή, η Ιουλία ζορίζεται με την κόντρα Φωκά-Σίμου, η Ασπασία μετά την αποβολή του μωρού καταλαβαίνει ότι το τραγούδι είναι το μόνο που έχει ανάγκη στη ζωή της, η Πολυξένη στέκεται ξανά στα πόδια της και η Μαγδαληνή καταρρέει με την εξαφάνιση του Οδυσσέα.

Οι 5 ηρωίδες μας, η Μελισσάνθη, η Ιουλία, η Ασπασία, η Πολυξένη και η Μαγδαληνή, έχουν φύγει από το σπίτι δίπλα στο ποτάμι κι έχουν ακολουθήσει τα όνειρά τους, μακριά από την προστασία της μητέρας τους, Θεοδώρας. Έχοντας χτίσει τις ζωές που ονειρεύονταν από μικρές ή τουλάχιστον νόμιζαν πως ονειρεύονταν, έρχονται αντιμέτωπες με τις επιλογές τους και τις συνέπειες των αποφάσεων τους. Η σειρά είναι βασισμένη στο εμβληματικό best – seller της Λένας Μαντά.

Τι θα δούμε απόψε στις 23:30

 

60ο Επεισόδιο

Η Μελισσάνθη παίρνει την οριστική απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Άγγελο, όταν αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της αλήθειας μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα τον Απόστολο, όμως η ψυχική της φόρτιση την οδηγεί σε κατάρρευση και σοβαρό πυρετό. Η Ασπασία, καθηλωμένη στο σπίτι μετά την αποβολή, έρχεται σε σκληρή σύγκρουση με τον Σταύρο, καθώς η απώλεια του παιδιού φέρνει στην επιφάνεια παλιά παράπονα και βαθιά ρήγματα στη σχέση τους. Η Μαγδαληνή ανησυχεί όλο και περισσότερο για την εξαφάνιση του Οδυσσέα και, μην αντέχοντας άλλα ψέματα, συγκρούεται ανοιχτά με την οικογένειά του, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια. Η Πολυξένη αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά παρά το βαρύ πένθος και την πίεση των δημοσιογράφων, όμως κατά τη διάρκεια της πρόβας καταρρέει συναισθηματικά, αδυνατώντας να συνεχίσει. Η Ιουλία στηρίζει τη Μαριέττα που ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα λόγω της σοβαρής κατάστασης της μητέρας της, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με επαγγελματικές εντάσεις του Φωκά που απειλούν να διαταράξουν την οικογενειακή ισορροπία.

 

Δείτε εδώ τα sneak peeks του αποψινού επεισοδίου

Το οριστικό τέλος της σχέσης Άγγελου – Μελισσάνθης:

Η Ασπασία βλέπει τον Σταύρο και τη Δέσποινα να φιλιούνται:

Η Μαγδαληνή καταρρέει:

Δείτε εδώ το trailer

Κάθε Τετάρτη-Πέμπτη στις 23:30 και Παρασκευή στις 23:00

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Media

Latest

zinapost.gr