Κυψέλη: Καταγγελίες για νέες ρωγμές σε σπίτια – «Άνοιξαν ακόμη και οι μεσοτοιχίες»
«Προφανώς, το φαινόμενο της καθίζησης είναι εν εξελίξει», υποστηρίζει κάτοικος που μένει σε πολυκατοικία της Κυψέλης και βλέπει νέες ρωγμές στο σπίτι του εξαιτίας των εργασιών του μετροπόντικα
Ανησυχία προκαλούν στην Κυψέλη καταγγελίες κατοίκων για νέες ρωγμές στα σπίτια τους, ενόσω παραμένει ανοιχτό το ζήτημα των ζημιών που συνδέθηκαν με τις εργασίες του μετροπόντικα για τη νέα γραμμή του Μετρό. Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι ρηγματώσεις έχουν εμφανιστεί ή επιδεινωθεί ακόμη και σε μεσοτοιχίες, ενώ, οι αρχικές αυτοψίες είχαν καταγράψει ζημιές σε περισσότερα από 125 διαμερίσματα στην περιοχή.
«Προκύπτουν καινούργιες ζημιές, ρηγματώσεις κι έχουν κοπεί κολώνες. Στα παλιά κτήρια, όπως το δικό μου, που είναι του Μεσοπολέμου, είναι τούβλο και πέτρα μαζί. Με τις τότε τεχνικές, αυτό κρατούσε το κτήριο, ήταν μέρος της στατικής του επάρκειας. Οπότε και μία τοιχοποιία να χτυπηθεί, υπάρχει θέμα. Δεν είναι όπως οι σύγχρονες πολυκατοικίες, που έχουν άλλες προδιαγραφές», τονίζει ο Αλέξανδρος Κουτρουλάρης, μιλώντας σήμερα (12/08) στο MEGA.
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.














