Πέτρος Φιλιππίδης σε Σπύρο Μπιμπίλα: «Είσαι καραγκιόζης, είσαι ένα ανέκδοτο» – Διακόπηκε η δίκη με φωνές και ένταση
«Συνεργαζόμουν μαζί σου και σου έκανα παρέα γιατί σε λυπόμουν», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης στον Σπύρο Μπιμπίλα
Ο Πέτρος Φιλιππίδης ξέσπασε το πρωί της Τρίτης (20-10-2026) κατά τη διάρκεια εκδίκασης της μήνυσης που είχε υποβάλει σε βάρος της πρώτης γυναίκας που τον είχε καταγγείλει για βιασμό. Στο βήμα βρισκόταν ο Σπύρος Μπιμπίλας και τα όσα ανέφερε, προκάλεσαν την έντονη αντίδρασή του. Η δίκη διακόπηκε και οι ψυχραιμότεροι προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη είναι ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος όταν ανέβηκε στο βήμα μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Κάτια Δανδουλάκη είχε διακόψει τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη λόγω παρενόχλησης ηθοποιού. Όταν άκουσε ο Πέτρος Φιλιππίδης το περιεχόμενο της κατάθεσης του συναδέλφου του, σηκώθηκε και άρχισε να φωνάζει: «Είσαι γελοίος, λες ψέματα, είσαι καραγκιόζης».
Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν έντονος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε εκτός εαυτού, ενώ ο Σπύρος Μπιμπίλας προσπαθούσε αρχικά να συνειδητοποιήσει την αιτία για το ξέσπασμα του συναδέλφου του.
Σπύρος Μπιμπίλας: «Εμένα λες καραγκιόζη; Γιατί με λες καραγκιόζη;».
Πέτρος Φιλιππίδης: «Γιατί σε λυπόμουνα και σε έκανα παρέα».
Σπύρος Μπιμπίλας: «Εμένα λυπόσουνα»;
Πέτρος Φιλιππίδης: Διαδίδεις κουτσομπολιά από εδώ και από εκεί. Είσαι ένα ανέκδοτο. Συνεργαζόμουν μαζί σου και σου έκανα παρέα γιατί σε λυπόμουν. Δεν έχω κάνει τίποτα.
Αστυνομικοί έβγαλαν από την αίθουσα τον Πέτρο Φιλιππίδη με τη δίκη να διακόπτεται. Καθόλη τη διάρκεια της δίκης δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη βρισκόταν η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου που παρακολουθούσε σιωπηλά όλα όσα συνέβαιναν.
Το ξέσπασμα του Πέτρου Φιλιππίδη προκάλεσε ένταση, με την έδρα να αποφασίζει την διακοπή της διαδικασίας, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να πέσουν οι τόνοι.
newsit.ggr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.



















