Σύμφωνα με το Live News, ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΚ είναι ο έβδομος κρατούμενος που διαμένει στο συγκεκριμένο κελί. Η προφυλάκισή του έγινε γνωστή την Κυριακή (25.10.2026) το βράδυ, μετά την απολογία του που διήρκησε 3μιση ώρες και κατά την οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του για τα στημένα στο μπάσκετ.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος, φέρεται να πέρασε το πρώτο βράδυ μετά την απόφαση στην Αστυνομική Διεύθυνση στη ΓΑΔΑ, καθώς είναι το σύνηθες πρακτικό. την Δευτέρα, ο 59χρονος μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα με το Mega και τον Γιώργο Καλλιακμάνη, οι κρατούμενοι άκουσαν την πόρτα από την έξω μεριά να ανοίγει με κλειδί και ηλεκτρονικά και στη συνέχεια είδαν τον Βαγγέλη Λιόλιο να μπαίνει μέσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι στο κελί Ζ3, είναι στη φυλακή για οικονομικά εγκλήματα οι περισσότεροι, εκτός από τους αστυνομικούς και τον λιμενικό που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για άλλα εγκλήματα.
Η 56χρονη γιατρός
Σε άλλη πτέρυγα των φυλακών, η 56χρονη γιατρός που επίσης κατηγορείται για τον θάνατο του Γιλωργου Μαζωνάκη, ακολουθεί πιστό καθημερινό πρόγραμμα πλέον.
Το περασμένο Σάββατο επισκέφτηκε ξανά τον σύζυγό της. Εκεί 58χρονος και 56χρονη μίλησαν πάλι χαμηλόφωνα και τη Δευτέρα επισκέφτηκαν την γιατρό η αδερφή της, ο ανιψιός της, η κόρη της.
Πρόκειται για την 19χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία δεν έχει εμφανιστεί καθόλου δημόσια από τότε που έχει γίνει η σύλληψη των γονιών της.















