search-button
cross-out

Στην Ελλάδα για να βρει τον εαυτό της η Χουρέμ-Νοίκιασε βίλα στην Πάτμο

Στην Ελλάδα για να βρει τον εαυτό της η Χουρέμ-Νοίκιασε βίλα στην Πάτμο

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Πάτμο θα συνεχίσει σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΛΟΙΠΟΝ την ανάρρωση της η Μεριέμ Ουζερλί. Η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία την «Χουρέμ» στη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» και πρόσφατα αποχώρησε, λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, έχει περάσει στο δεύτερο στάδιο της νοσηλείας της στην ψυχιατρική κλινική της Γερμανίας και πριν λίγες ημέρες της ανακοινώθηκε ότι μπορεί να αποχωρήσει αρκεί να ακολουθεί τις οδηγίες που θα της δώσουν οι γιατροί. Παράλληλα ο σύντροφος της άρχισε να αναζητά ένα μέρος με απόλυτη ηρεμία, προκειμένου η αγαπημένη του να βρει τον εαυτό της και τις ισορροπίες της.

Μετά από μεγάλη αναζήτηση το μέρος αυτό βρέθηκε και θα είναι ένα ελληνικό νησί. Η Πάτμος. Η Μεριέμ Ουζερλί έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει διακοπές  στα ελληνικά νησιά, ενώ καθοριστικός παράγοντας αυτής της επιλογής είναι και το γεγονός ότι δεν θα έχει το διαρκές κυνηγητό των παπαράτσι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος της Τουρκίας.

Από εκείνη την στιγμή ο σύντροφος της Ουζερλί, ο Τούρκος Μεγιστάνας Καν Ατές αναζητούσε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας το ιδανικό μέρος όπου η αγαπημένη του θα μπορούσε να ηρεμήσει. Το σπίτι λοιπόν βρέθηκε. Πρόκειται για μια βίλα με τεράστιο κήπο, πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα, σε έναν απομονωμένο κόλπο στην νοτιοανατολική πλευρά της Πάτμου. Η κατοικία είναι απόλυτα απομονωμένη και οποιαδήποτε επαφή με αυτήν είναι σχεδόν αδύνατη. Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά επιλέχθηκε από τον Τούρκο πολυεκατομμυριούχο. Ο Καν Ατές έχει ζητήσει απόλυτη εχεμύθεια. Η βίλα ήδη διαμορφώνεται ώστε να υποδεχθεί τους νέους της ένοικους. Η «Χουρέμ» αναμένεται στην Πάτμο στις αρχές Αυγούστου ενώ είναι άγνωστο το πόσο θα παραμείνει εκεί. Άλλωστε την Πάτμο έχουν επιλέξει για ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές και διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η Τζούλια Ρόμπερτς.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr