search-button
cross-out

Η επιτυχία του Έλληνα DJ Beatlone συνεχίζεται…

Η επιτυχία του Έλληνα DJ Beatlone συνεχίζεται…

Η επιτυχία του Έλληνα DJ Beatlone συνεχίζεται με το ανατρεπτικό remix των “Εnpon vs Sven”!

Η δισκογραφική εταιρεία “NOIZE ENTERAINMENT LTD”, μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (facebook, twitter, youtube), διεξήγαγε έναν διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 100 μουσικοί remixers & DJs . Το διαγωνισμό κέρδισαν οι ¨Enpon vs Sven¨ με έπαθλο την κυκλοφορία του remix  ” Te amo (Fallin’ for you) “.

Ο Dj Beatlone ξεσηκώνει ήδη τα clubs του Λονδίνου , ιδιαίτερα με αυτό το τραγούδι και τη συνεργασία του με τον Πάνο Ζώη. Η συνεργασία των δύο καλλιτεχνών ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 και αποτέλεσε ουσιαστικά το πρώτο βήμα για την ενασχόληση του Beatlone με την House μουσική σκηνή. Το videoclip του κομματιού έχει ξεπεράσει τα 100.000 views και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

Το “Te amo (Fallin’ for you) ” μεταδίδεται ήδη στους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας αλλά και της Μεγάλης Βρετανίας, κυρίως στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα άκρως αντιπροσωπευτικό τραγούδι αγγλόφωνου dance pop single, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από την “NOIZE ENTERAINMENT LTD”.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”228468″]

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Events

Latest

zinapost.gr