search-button
cross-out

Ελένη Τσολάκη: “Είπε κανείς ότι οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν «άριστα» στην γεωγραφία;”

Ελένη Τσολάκη: “Είπε κανείς ότι οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν «άριστα» στην γεωγραφία;”

Πριν μερικές ημέρες η Ελένη Τσολάκη είχε ρωτήσει στον αέρα της εκπομπής “ΠΕΔΕΣ”, “Που είναι η Πελοπόννησος” και σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, ρωτήθηκε σχετικά με αυτή την “γκάφα” της.

«Φυσικά κι έμαθα. Είπε ποτέ κανείς ότι οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν «άριστα» στην γεωγραφία; Έκανα μια γκάφα στον «αέρα» αλλά είμαι από τους ανθρώπους που μαθαίνουν από τα λάθη τους και προχωρούν παρακάτω», λέει στο περιοδικό You. Όσο για το πώς νιώθει που μπήκε στο στόχαστρο των τηλεκριτικών; «Χωρίς αμφιβολία είναι για μένα ένα πρωτόγνωρο και παράξενο συναίσθημα. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι θα ασχοληθούν μαζί μας, διότι αυτό το καλοκαίρι είμαστε το μόνο νέο τηλεοπτικό προϊόν αποτελούμενο από ανθρώπους καινούργιους στο χώρο. Προσωπικά μιλώντας, έχω δώσει κάποιες αφορμές στον «αέρα» να με σχολιάσουν. Αλλά σε μια ζωντανή εκπομπή τα λάθη είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα».

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

TV News

Latest

zinapost.gr